Онлайн обучения по „Метод за активно софтуерно учене“ на учебен център АУЛА

Методът на "Активно софтуерно учене"© е разработен от учебен център "Аула" и включва осем ключови елемента. 

Целта на метода е обучаващият се да развие своите

Процесите на "Активното софтуерно учене" са специално проектирани това да става лесно, без риск и с инвестиция на възможно най-малко време. При това обучаващият се е мотивиран през целия процес на учене, има механизми за подкрепа при трудности и не на последно място се забавлява докато учи.

активно софтуерно учене

№ 1 Бърз старт без риск

Дали обучението, на което сте попаднали е подходящо за вас? Често правим грешния избор и попадаме на неподходящ курс или преподавател, който не харесваме.

Методът елиминира този риск, защото може да започнете обучението без никакво заплащане и в последствие да прецените дали то е подходящо, полезно и дали ви харесва.

№2 Активно софтуерно учене

Видео уроци има навсякъде в Интернет. Но системата "Активно софтуерно учене" е специално разработена за обучения по софтуери.

Подходът включва интерактивни елементи, като потребителят извършва конкретни действия онлайн, като например може да повторите уроците от Excel или Photoshop курса, без дори да имате инсталирана тази програма. Част от системата са тестове, въпроси и отговори и ползване на работни файлове към урока.

№3 Ментор за трайно запомняне

Според статистиките, повечето хора помнят по-малко от 5% след приключване на едно обучение. Това не е достатъчно за нас и сме разработили специален метод за трайно запаметяване.

Това е дигитален съветник, управляван от адаптивен алгоритъм, който ви подава упражнения и тестове в точния момент, преди да сте ги забравили и на специално изчислени интервали, така че да влязат в дълготрайната ви памет.

№4 Мотивиращо игрово обучение

Направили сме ученето забавно, като сме добавили игрово обучение (или т.н. геймификация), но специално разработено за софтуерни обучения.

С напредване в различните курсове получавате точки и вдигате ранга на вашите умения. Така може да се свържете и да "играете" с други, които имат вашия ранг.

№5 Система за мобилно учене

Бърз достъп до обучението от всяко място и устройство, по всяко време на денонощието. Това е нашето вярване.

За това имаме мобилна версия на сайта и мобилно приложение, оптимизирано за учене в движение. В Аула може да гледате уроците, докато чакате на опашка, пътувате до работа или просто имате „дупка” в графика за деня и не сте пред компютър.

№6 Процес за пестене на време

Заети сте и нямате време за развитие на уменията си? Този метод е за вас. Той е проектиран да цени вашето време и сме си поставили фокус да не го губим. Има изградена цялостна система за пестене на време.

Ето само един от многото примери: за под минута може да преминете през процесите на регистрация на курс, плащане, издаване на фактура и започване на курса... дори неделя 3 часа през нощта в малко населено място. Всичко е дигитално, бързо и удобно, дори за потребители със "страх към технологиите".

№7 Дигитално CV за софтуерни умения

В Аула получавате няколко класически сертификата на български език и на английски език, които удостоверяват за придобитите ви умения. Като най-големият онлайн учебен център в България за софтуерни обучения този сертификат е разпознаваем на всякъде. Центърът е лицензиран към МОН.

Но основното предимство е, че изграждате онлайн профил, който е вашето дигитално CV по отношение на софтуерните умения, подплатено от реалните знания, които придобивате. Профилът е високо ценен от работодатели, защото изпъкват качествените професионалисти, които искат да се развиват, постоянно се обучават и помагат на другите.

№8 Софтуерно учене през целия живот

"Курсът свърши и чао". Може да сте свикнали да срещате този начин на мислене при повечето обучения. Този метод обаче изпозва принципа за учене през целия живот.

При приключване на класическо обучение не можете да преговаряте уроците, нито да задавате въпроси на преподавателя или на участниците в групата. А точно тогава започват въпросите от практиката. Методът осигурява учене през целия живот и система за подкрепа дори след приключване на курса, която включва неограничен достъп до форум, чат и видео отговори на вашите въпроси.

Искате ли да изпробвате метода сега? Регистрирайте се безплатно в Аула:

8 thoughts to “Онлайн обучения по „Метод за активно софтуерно учене“ на учебен център АУЛА”

  1. Благодаря ви за прекрасният метод който сте измислили в който мога да се вместя и аз тъй като съм много заета.

  2. Харесвам „Активното софтуерно учене“, защото е предназначено за днешния ангажиран и бързащ човек. Особено много ми допада и съм безпрекословно за т.8 от
    него – „Софтуерно учене през целия живот“, за да бъде актуален човек ежедневно! Благодаря Ви!

  3. В днешния забързан ден това е една прекрасна идея. Благодаря на екипа на aula.bg!

  4. В МОМЕНТА ПРЕГОВАРЯМ ИЗГЛЕДАНИТЕ НАБЪРЗО И МАРКИРАМ КАКВО СЪМ НАУЧИЛА. СТРАХОТНА ВЪЗМИОЖНОСТ БЕШЕ ЗА МЕН!

  5. БРАВО НА ЕКИПА НА AULA!!! МНОГО ПОЛЕЗНО НАЧИНАНИЕ, КОЕТО УСЪВЪРШЕНСТВАТ С ГОДИНИТЕ. ОСОБЕНО ПОЛЕЗЕН Е И БЛОГЪТ, КЪДЕТО НАПРЕДНАЛИТЕ ПОМАГАТ НА НОВАЦИТЕ С ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ОТ СОБСТВЕНАТА ПРАКТИКА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.