За нас

АУЛА Е ПЛАТФОРМА ЗА КОМПЮТЪРНИ ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЯ

Учебен център Аула е основан от Иван Цукев през декември месец 2012г. като първият специализиран учебен център за компютърни курсове, който се фокусира върху методология с изцяло онлайн преподаване.

Днес, над 400,000 българи използват Аула, за да учат как могат да използват по-ефективно компютърните програми. Те учат базови програми като Word и Powerpoint, специализиран софтуер като AutoCAD, 3DS Max и Photoshop и програмиране на софтуер като Excel, InDesign и AutoCAD с цел автоматизация чрез скриптови езици.

aula-vizia

Нашата визия за Аула е едно място, на което работещите на компютър ще могат да научат всяка една професионална програма от топ експерт с над 10 години практически опит.

aula-learners

Учащите получават практически насочени и висококачествени обучения бързо, удобно и на по-достъпна цена.

aula-experts

Експертите, хора с идеи и водещи експерти имат възможност да предоставят обучения онлайн чрез платформата на aula.bg

ИНОВАЦИИ В ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ

Когато казваме “иновация” в обучението, имаме предвид буквално иновация, която помага обучението да е по-ефективно и на по-ниска цена. Ето само някои от нещата, които са създадени в Аула и ги няма в никой друг учебен център за софтуер в България:

0201-aula-24h

Първият учебен център в България, който предостави достъп до компютърно обучение по всяко време, от всяко място.

0204-aula-forum

Първият учебен център в България с активно общество. С възможност за въпроси и отговори на практически въпроси за компютърен софтуер, дори курсът да е приключил.

0202-aula

Първият учебен център в България, който предостави възможност за неограничено повторение на уроците.

0205-aula-experts

Първият учебен център в България за компютърни обучения, който има изискване преподавателите да имат минимум 10,000 часа (10 години) опит.

0207-aula-money-back

Първият учебен център в България, който дава 100% гаранция за удовлетвореност и връщаме таксата за курса, ако човекът не получи повече от това, което сме обещали.

0203-aula-gamifikacia

Първият учебен център в България, който мотивира ефективното усвояване на материала с “геймификация”.

0206-aula-trial

Първият учебен център в България, който даде възможност да се изпробва курс безплатно и да се плати за него, само ако се хареса.

АУЛА ЕКИП

Екиптът на Аула е изграден от млади и весели хора. Нашата цел е да направим всичко възможно потребителите на Аула да получат най-доброто изживяване по време на обучението си.

03-ivan

Освен управител, Иван води и едни от най-популярните курсове в Аула. Системите му за работа с AutoCAD и Excel са разработвани близо 20 години.

03-vesko

Съосновател на Аула. Визионер, стратег, иноватор. Създател на целия софтуер, движещ платформата Аула.

03-krasi

Човекът с най-бързите отговори във форума и помага на всеки, който има трудност с AutoCAD и MS Project, Excel, Word и др.

03-maria

Грижи се за графичния дизайн на Аула и печатните материали. Тя се старае всички учащи да са щастливи и доволни.

АУЛА ЕКСПЕРТИ

Експертите на Аула минават тежък подбор и процедура за одобрение преди да могат да създадат обучение за Аула. Одобряваме 1 на 100 кандидата. Това обикновено са специалисти, които са сред най-добрите в своя бранш.

04-ivan

Освен управител, Иван води и едни от най-популярните курсове в Аула. Системите му за работа с AutoCAD и Excel са разработвани близо 20 години.

04-martin

Мартин Симеонов - не само е топ ескпертът  по обучение на MS Project в България. Той е основател на фирма за разработване на софтуер за ценообразуване. Определя себе си като "графичар".

04-radoslav

Радослав има дългогодишен опит в аудио и видео обработката. Един от топ експертите в България по монтаж, редактиране и създаване на рекламни клипове.

solidworks

Завършил Технически университет – София. Инж. Младен Георгиев има над 10 години стаж, като конструктор в областта на машиностроенето.

04-ivailo

Ивайло Искренов споделя, че 3Ds Max и V-Ray са необятна територия и няма човек, който да ги познава напълно. Ние подозираме, че той всъщност ги познава.

04-petar

Започнал преди 20-тина години от магнетофон и двукасетъчен касетофон вкъщи. Има и богат опит в телевизионно-техническата дейност. Освен с курса за Audition се забавлява и с ефектно осветление.

dimitrinka

Димитринка Вълкова е магистър по икономика. Има дългогодишен опит като програмист, консултант и лектор за MS Excel и VBA. 

inventor

Започнал да изучава Inventor за развлечение, което се превърнало в страст към съвременното машиностроене.

g_vasilev

Георги Василев има дългогодишен опит в аудио обработката и се бори за благозвучие. Adobe Audition е сред любимите му инструменти за целта.

04-blagoy

Няма скрити неща за Благой, особено когато ставе въпрос за аудио и видео обработка. Телевизионна реклама с интересни визуални ефекти? Питайте дали не ги е правил Благой.

04-antonia

Антония Николова има уникален артистичен поглед. Има две образования по "рекламен дизайн" и "инженерен дизайн". Споделя опита си в курсовете по Illustrator и InDesign.

04-nikolay

Започнал кариерата си във визуалните изкуства и цветовете. Иновативен и винаги използващ най-новите технологии. Николай продължава своето развитие с 3Д анимацията.

ilia

Илия Маринов е инженер, който практикува повече от 15 години професията си. Винаги е както ефективен в работата си, така и обоснован в теоретично отношение.

Искате да станете експерт

button_stranica_eksperti

Търсите фирмено обучение?

button_stranica_firmi

Искате да се обучавате в Аула?

button_stranica_reg_aula