Подпис на съобщение

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео
Назад Алтернативен видео плеър
¿ Напред

Тест за преминаване към следващия урок

 
Колко подписа може да имаме настроени в Outlook?
Само един
Един за всяка пощенска кутия
Без ограничение

Въпроси и отговори

 • Здравейте, как се създава бизнес карта?

  Методи Атанасов:

  Може ли бизнес картата да не се появява като прикачен файл на получателя, а да е само в подписа?

  Dobrina Pecheva:

  Здравейте, За да създадете нова бизнес картичка, навигирайте до New Items -> Contact. Във формата за създаване на контакт има бутон Business Card, имате възможност да направите различни промени по дизайна и т.н., след което запазете файла - той ще се запази на компютъра Ви във .vcf формат (стандартен за бизнес картичка). Подробно тук: https://www.nucleustechnologies.com/how-to/create-business-card-in-ms-outlook.html

  Създайте си нов подпис, като в полето на подписа може да добавите бизнес картичка. По подразбиране, тя ще се прикачва всеки път и като файл към писмото, и в подписа. Ако не искате да я има като допълнителен файл, просто я изтрийте от прикачените файлове на писмото с десен клик и Remove Attachment - тя ще си остане в подписа. Ако не искате да изтривате прикачения файл всеки път, то може да запазите бизнес картичката си като картинка и да я прикачите по този начин в подписа. Поздрави :)

 • Защо не ми се появява автоматично подписа?

  Филиз Велиева:

  Здравейте! Когато започвам да пиша имейл от New email, подписът ми се появява. Но когато пощата се отваря от send to-Mail recepient, подписа не излиза.

  Краси Кръстев:

  Здравей, Фелиз.

  Попринцип е така, имам предивид така е настроен да работи Outlook, когато използваш тази опция.

  Използвай Signature button в Message раздела на рибъна и постави подписа ръчно.

  Повече по темата на официалният сайт на microsoft тук:

  Outlook_signiture

  Dobrina Pecheva:

  Привет! Възможно е да настроите Outlook да слага автоматично подпис и на отговори на съобщения. Когато настройвате новия си подпис в Signatures and Stationery (там, където избирате подписа си в ново съобщение - кликнете на Signatures) В ляво са вашите подписи и възможността за създаване, а в дясно - подписите по подразбиране за нов имейл и за отговори и препращания. Просто изберете подписа който искате да Ви служи при отговарянето на съобщения за съответния имейл и го задайте на Replies/Forwards. :) Поздрави!

  Ето и screenshot:

 • Как да направя signature

  Georgi:

  Как да направя signature ,но като фон отзад винаги да има снимка с лого, върху която мога да си пиша е-мейла. Тоест това да е като theme отзад на background, някой знае ли как може да се постигне това?

  Dobrina Pecheva:

  Здравейте, Outlook поддържа HTML формат на подписа, но опциите за редактиране от самата програма са минимални. Най-лесно е да направите оформлението, което описвате в Word и после просто да го копирате в полето за подпис. Форматирането ще се запази. Или да запаметите целият си подпис заедно с фона като картинка и да го поставите така. Поздрави :)

  Georgi:

  Здравейте,благодаря за отговора, идеята е следната, искам да създам не просто подпис, а т.нар. background theme или font, т.е. на фон да има лого, върху което да мога да пиша, т.е. един вид как мога да променя backgrounda,така ,че да се пише директно върху него, ако го направя като подпис , всичко стои на бял фон и логото е отдолу.

  Dobrina Pecheva:

  Привет, за тази цел трябва да форматирате цялата страница, която искате да изпращате като ново съобщение и да зададете картинката си като Background, за да можете да пишете върху нея :) Отворете ново съобщение, след това навигирайте до Options - > Page color - > Fill effects -> Picture. Там може да оформите как ще изглежда едно цяло HTML съобщение, изпратено от Вас. Имайте предвид че не всички имейл клиенти свалят автоматично картинките, изпращани с имейли, и има голям шанс това, което вие виждате като хубав и добре оформен HTML имейл да стигне до получателя като Plain text. Зависи от настройките на самия получател. Поздрави! :)