Създаване и изпращане на съобщения

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Тест за преминаване към следващия урок

 
Къде отиват съобщенията, ако ги затворим, без да ги изпратим?
Изтриват се автоматично
Стоят отворени докато не ги изпратим
В папката с Чернови

Въпроси и отговори

 • Скрития получател ще получи ли отговора на писмото което се връща до явния изпращач?

  Антони Радованов:

  Ако получим писмо от някого и в скрито копие е сложен адрес на трети човек (например друг колега на изпращача), третият ще получи ли също моят отговор до подателя. По просто казано, натискайки бутона "отговори" това означава ли че писмото стига и до този сложен в "Ск". Има ли разлика в този случай дали ще натисна "Отговори" или "Отговори до всички"?

  Диана Христова:

  Третият не получава твоя отговор, ако адреса му е в скрито копие. С отговори отговаряш само на подателя на писмото, а с отговори на всички отговаряш освен на подателя, и на адресите в явно копие.

 • Възможно ли е, след като сме изпратили писмо, да го изтрием така, че получателят да не го види?

  Александър Вецов:

  Рядко, но има случаи в които след като изпратим електронно писмо, имаме желание или се налага по някаква причина да го изтрием така, че получателят (ако не го е отворил до този момент) да не може да го види и прочете. Възможно ли е това?

  Диана Христова:

  Не е възможно.

  Veselka Pavlova:

  Възможно е да се направи recall на съобщението и то ще е изтрито само за тези, които все още не са го отворили. Как се извършва действието: 1) отваря се e-mail-a, който искате да върнете; 2) в tab "Massage" потърсете бутон "Actions", изберете гои потърсете "Recall this massage"; 3) ще се появи прозорец, който ви предупреждава, че някои от получателите може вече да са го отворили и за тях действието "Recall" няма да се осъществи. Изберете една от двете възможности: да изтриете или да изтриете и замените писмото; 4) Получавате съобщение върху самото писмо, че сте извършили Recall; 5) За всеки от получателите ще получите отделен e-mail, дали писмото ви е успешно Recall-нато.

  Диана Христова:

  Оттеглянето на съобщение става след като щракнете върху Изпрати и е налично само ако вие и получателят имате имейл акаунт за Microsoft 365 или Microsoft Exchange в една и съща организация.

  Veselka Pavlova:

  Да, описаното по-горе е за e-mail-и на хора в една и съща организация.

 • Каква е причината?

  Иво:

  Не се получава изпращането на съобщение от Outlook към Gmail.Правя всичко,както в урока