Упражнение към Модул 2

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео
Назад Алтернативен видео плеър
¿ Напред

 

Забележка 

Архива Inventor Tutotials.rar да се разархивира в директорията в която искате да се намира проектната директораи. В нея ще се свържат настойки за проекта, стартиращ файл за проекта, и файловете по които ще се правят упражненията.

 

Въпроси и отговори

 • Здравейте, кой е стартиращия файл на проекта? 

  Петър Вълкачовски:

  От урока виждам, че сте отворили Project.iam, като го отворя при мен тая капачка не е в червено. Аз използвам версията 2017. И първо трябва да отворя файла Inventor Tutorials.ipj или в папките да търся кой е стартиращия файл на проекта?

  Еделвайс Черчеланов:

  Отваряйте файловете в последователността в която са за изтегляне. Няма специален файл, който да стартира проекта. Файлове тип .ipj само задават някои настрийки за проекта както и работната директория.

  Ivailo Iliev:

  Здравейте,искам да попитам за следващия модул трябва ли да се заплащта

  Краси Кръстев:

  Здравей, Ивайло.

  Ако си избрал само изпробване на курса, то първите два модула от него са напълно безплатни. Ако искаш да продължиш със следващите модули ще трябва да закупиш курса или да закупиш абонаментна програма с която освен този курс ще получиш и пълен достъп до всички останали курсове тук в Аула.

  Ivailo Iliev:

  Благодаря!

  Silvi Damyanov:

  Може ли да огледате работата ми по упражнението от урок 10 модул 2 .... как да Ви изпратя файл или изображение ?? Описанието в сайта за качване на изображения не работи коректно!

  Silvi Damyanov:

  file:///C:/Users/sdami/Desktop/%D0%9A1.jpg