Създаване на рекламен банер

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Въпроси и отговори

 • Как  да прехвърля информацията   Prestashop на платформа на Wordpress?

  Margarita Neshewa:

  Здравейте имам интернет магазин направен в Prestashop , как мога да прехвърля информацията на платформа на Wordpress? Благодавя Ви.

  Лилия Ласкова:

  Можеш да пробваш с плъгина за Wordpress, който се казва Prestashop Integration. Ето линк към него: https://wordpress.org/plugins/prestashop-integration/

 • Как направим файлът с книгата действително да се сваля, а не да се отваря в браузъра?

  Jullian Angelov:

  Как направим файлът с книгата действително да се сваля, а не да се отваря в браузъра?

  инж. Тодор Тодоров:

  Опитай с режим на кода в <a тага въведи download и си готов.

  Ето пример: - картинка.jpg

  Тодор Пламенов:

  Мисля, че това ще ти свърши работа. В HTML кода напиши следното: m05v10-book-cover.png Като реално само download="Книга с рецепти" се оказа ново за мен и разковничето да не се отваря pdf файлът в нова страница, а директно да ти сваля въпросния файл.

 • Защо не ми се визуализира рекламния банер?

  Daniela Savova:

  Направих настройките от урока, но не се появява на сайта. Какво се обърка?

  Иван Цукев:

  Няма как да отговорим коректно на така зададения въпрос. Покажи настройките, за да се ориентираме.

  Лъчезар Николов:

  И при мен е така - просто плъгина TG:Advertising не работи, макар че съм със закупена тема. Една от причините може да бъде конфликт с някой инсталиран плъгин. А иначе проблема го реших като използвах плъгина: "Изображение" на Jetpack. Затова ще трябва да инсталираш Jetpak, ако го нямаш. Той е преведен, след като вмъкнеш изображението, кликваш върху Редакция - там настройваш големината на изображението, ако то е в размер до 728х90 избираш оригинално изображение, поставяш и хипервръзката. Най лесният начин да поставяш и редактираш джаджи е като използваш опцията: "Настройки" от най-горната лента на Wordpress когато си с отворен сайт. като се отвори левия панел за настройки избираш Header> джаджи!

  Минка бергова:

  Даниела Савова изключете си AdBloсk за сайта ви. Приложението блокира рекламата.

  Константин Петров:

  Къде е този AdBlock ? Защото и при мен не се получава с рекламата, но пък имам джаджа изображение, с която става още по бързо..

  Минка бергова:

  Това е приложение, което блокира рекламите. Аз го имам инсталирано на браузъра и не можех да си направя упражнението. Като го деактивирах за сайта ми всичко се получи. Може случая да е различен, но при мен така стана. https://adblockplus.org/.

 • Защо бутона за споделяне не ми се визуализира

  марина:

  Пробвах с две теми и с двете не става.

  Тихомир Георгиев:

  Здравейте,Много ми хареса- Модул 7. Бих искал да ми помогнете, ориетирате. Как да направя? Когато се направи пост със снимка и текст(блог) в моят сайт от мен и потребители . 1.Да се публикуват автомати4но във фейсбук и туитер. 2.Когато е видео пост , по разли4на ли е настройката? 3. Когато е видео пост ...може ли автомати4но да се публикува в мои видео канал в Ютуб?

  марина:

  Здравейте, извинявайте за късния отговор но не съм влизала тук от две седмици. Скоро си закупих нова тема и съм много доволна от възможностите и. Темата ми е на Genesis с Framework. Генезис имат собствени плъгини и този за споделянето се казва Simple Share след инсталирането на плъгина само трябва да си направиш настройките както съм си ги задала аз да се появяват на постовете ми и продуктите ето и снимка

  И тук вече се появява на всяка публикация както съм го задала

  Надявам се да съм била полезна :)

  марина:

  Автоматичното публикуване също е с плъгин ето и името му "revive old post" трябва само да го настроиш според предпочитанията си