Добавяне на фейсбук страница

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Въпроси и отговори

 • може ли

  Надежда Димитрова:

  Здравейте, мога ли да интегрирам сайта си във фейсбук, ако в момента не е качен на хостинг,т.е. все още е на компютъра ми

  Лилия Ласкова:

  Здравей, Надежда. Ако сайтът ти не е "хостнат" и е само на твоя компютър, няма как да го споделиш с никой друг. :)

 • Как да покажа Facebook, страницата в страничния sidebar?

  Надежда Димитрова:

  Здравейте, имам проблем с показване на Facebook страницата в страничния sidebar на сайта ми. Преди време всичко си беше наред, т.е. знам,че всичко бях направила както сте показали, но сега изведнъж стои само надписа "Харесайте ни във Facebook". Къде може да е проблема? Благодаря Ви предварително.

  Иван Цукев:

  Пробвай отново да копираш кода от фейсбук и да го сложиш - може да са го променили и стария да не работи или пък без да разбереш да си натиснала нещо, което да е развалило стария код.

 • Може ли?

  Константин Петров:

  Да видим как става номера с кода. Блаодаря

  Anna:

  Може ли да уточните въпроса и да дадете повече информация какво точно Ви интересува?

  Константин Петров:

  Anna , явно съм искал, да се покаже със скрийншот, как става номера с копирането на кода от facebook. Можеби съм имал някакъв проблем , точно с тази операция.

 • Как да инсталирам бутон към YouTube канал

  Светлана:

  Здравейте! Можете ли да ми помогнете как да направя връзка с YouTube канала ни. Имам предвид създаване и публикуване на бутон на уеб сайта ми. Ползвам това разширение: Social Media Feather, но или не се справям с настройките или има друг проблем, който не успявам да установя. Ако има по-подходящо разширение, ще Ви бъда благодарна да споделите. Предварително благодаря!

  Ivan:

  Отговорът на този въпрос зависи от това какво бихте искали да постигнете визуално. Има много варианти. Ето само няколко: 1. Повечето теми вече имат някакъв вид социални бутони и в настройките на темата може да има опция - така примерно бутонът се появява най-горе или най-долу на сайта; 2. Може просто да си свалите изображение на бутон от Интернет и да го качите на сайта. След това примерно да се направи widget (джаджа), която да седи в страничната лента или другаде; 3. И вече накрая има хиляди разширения, които могат да слагат бутони, линкове или да показват видеа директно;

  Ако харесате някакъв примерен сайт и дадете скрийншот от него какво точно търсим, може да се даде по-точен отговор.

  Светлана:

  Благодаря! :) Проблемът е, че ползвам доста стара тема за сайта. Но открих начин чрез настройка на плъгина, която не съм забелязала. Целта бе потребителят да има бърз достъп до персоналния видео канал на институцията.

 • Защо?

  Tanio:

  Не мога да намеря разширение за прибавяне на кода към страницата. Ако открия някое, то пък не е тествано за програмата, която използвам, а работя с програмата от курса. Моля за помощ. Дайте ми някакво разширение, ако е възможно. Нямам идея каква е причината. Сайта ми е хостван.