Съвети за получаване на максимален ефект от курса

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео
Стъпки преди да продължите с обучението
 
 
1. Ако изпитвате някакви технически трудности, използвайте безплатния броузър Chrome
 
2. Направете следните настройки, за да получавате важни имейли от нас. Вижте настройките тук.

Стъпки преди да продължите с обучението

1. Ако изпитвате някакви технически трудности, използвайте безплатния броузър Chrome

2. Направете следните настройки, за да получавате важни имейли от нас. Вижте настройките тук.

 

Въпроси и отговори

 • Може ли да съобщаваме за грешки?

  Антон Иванов:

  А дали ще е дразнещо, ако пишем за направени правописни/печатни ;-) грешки във видеото и тестовете? И като въпрос към урока ли да ги пишем или по някакъв друг по-деликатен начин? Предполагам, това не би ви засегнало, защото не греши само който не прави нищо, а с поправката се повишава качеството на уроците и обучението. Съзнавам, че някои грешки доста са доста трудно отстраними (например в ако са във видеото), но то не е казано, че тутакси трябва да се отстранят...

  Краси Кръстев:

  Здравей, от екипа на Aula първо благодарим за feedback - a.

  Ако забележите някакви проблеми, пропуски които забележите съберете ги повечко и ги пратете на maria@aula.bg и най - скоро време ще бъдат прегледани и подобрени там където може да стане.
  Darina Mominska:

  Защо виждам уроци с много малка продължителност? Колко трае един урок, ако курса е закупен?

  Краси Кръстев:

  Здравейте, Дарина Моминска.

  Няма значение дали курса е закупен или не е. Продължителността на 20 - те урока , които гледате безплатно като потребител който само изпробва платформата на Aula, е еднаква за всички потребители, и за такива закупили курса и за такива който само изпробват онлайн платформата на обучение.

  Уроците във всеки курс като цяло са с различна продължителност, има уроци по 3 мин. има и уроци от 10 мин., независимо от това в кой курс или модул са.

  Darina Mominska:

  Благодаря Ви за отговора. В такъв случай може би няма да са необходими 2 месеца за взимането на целия материал от обучението. При закупуването всички уроци могат ли да се виждат? Тоест мога ли да гледам в рамките да речем на един час 6 урока от по 10 минути, или всеки ден ще се пуска нов?

  Краси Кръстев:

  Да няма проблем да изгледате 6 урока от по десет минути в рамките на един час или колко Ви е необходимо.Вие сама определяте темпото на гледане на уроците. Идеята е следната : Имате N на брой уроци за даден курс, изглеждате даден урок, преминавате теста след него (не във всеки урок има тест) след което преминавате на следващия урок и т.н. и т.н. Под повечето уроци както сте видяла в безплатната част от уроците, има и файлове върху които може да се упражнявате.Няма проблема да се връщате към по - стари уроци в рамките на достъпа който получавате и да си ги припомняте.

  Изгледайте някое интрудукционно видео ( първото видео към даден курс ), може да го прегледате от този линк [Интродукция към онлайн обучението в Аула] (http://aula.bg/html-css-introdukciia-kam-onlayn-obuchenieto-v-aula), там всичко е подробно описано по отношение на обучението в Aula, ако все пак имате някакво питане, което не е отговорено във видето към което Ви препратих, то пишете за да помогнем.

  анка димова:

  Според мен темпото на този курс е много бързо и не всичко може да се успее да се види и осмисли. Курс воден от Иван Цурев е на мнаго добро ниво и като темпо и като акцентиране на важните неща. Благодаря!

  Liliq Nikolicova:

  Здравейте! Благодаря Ви!

  Светлана Михалкова:

  Интересно на въпроса " За какво служи Ctrl+Tab" верният отговор според теста е " За преминаване от един документ в друг" а при мен е зум, а този отговор изобщо не съществува като вариант?!

  Николай:

  Нямам препоръки, за мен всичко е на ниво и най-важното, че обучението е предадено по разбираем и несложен език.