Курс "Тайните на Illustrator"

Овладей тънкостите на Illustrator и работи като истински професионалист

Вземи този курс
 

 

 

В Аула има обновен курс по Adobe Illustrator: препоръчваме да се запишете за него тук:

Нов курс по Adobe Illustrator

 

 

 

 

 

 

Ето как да разчупите ограниченията и 
да реализирате ​бързо и лесно
креативните си идеи

(дори никога да не сте работили с Illustrator)

Illustrator на Adobe е безспорно най-добрият софтуер за създаване на графични материали.

Въоръжен е с пъти повече инструменти и функционалност от всяка друга програма за графика. Версиите и качествата на програмата се повишават с темпо няколко пъти по-бързо от това на най-близкия конкурент 'Corel Draw'.

Adobe полагат извънредно много усилия в измислянето и внедряването на иновативни и лесни за ползване инструменти, които да дадат на потребителите възможност да създадат нещо ново и интересно.

Това е особенно важно в свят като днешния, в който Интернет се "залива" с няколко десетки хиляди изображения в секунда.

С помоща на Illustrator, уникалните му интрументи и въображението си ще може да направите качествени графични материали, които рязко да се открояват от всичко друго.

От разпечатани материали до това, което виждаме на компютърния екран, през последните години всичко около нас се превръща все повече от текст (сетете се за уеб страниците преди 10 години) в красиви, завладяващи и интуитивни и атрактивни визии.

И тук идва предизвикателството към хората желаещи да създават тази красива визия.

Как да пресъздадем впечатляващите форми, които са в главата ни като краен дигитален продукт.

И естествено на помощ имаме софтуера и модерните технологии, които ни помагат да създадем тези дигитални продукти.

Но в Аула често срещаме един проблем:

Компютърът за много хора се оказва пречка, вместо помощен инструмент.

Множество хора изпитват трудност да пресъздадат красивите идеи, които имат в главата си на компютърния екран.

Нашият опит показва, че голяма част от хората дори крият и не си признават, че имат граница, която лимитира техните творби.

И независимо дали го признават или не, тази граница е ограничена от техните умения  за работа със софтуера.

Така сами си слагат лимит на креативността.

 • Ако ви се е случвало да искате създадете визия, но да не успеете;
 • Ако ви се е случвало да се "борите" с настройките на софтуера с часове и да не се получава;
 • Ако сте виждали изображения на други ползващи софтуера, който вие ползвате, но се чудите как се е получило;
 • Ако сте се примирявали с това, което имате, защото не сте успели да създадете това, което ви се иска....

То тогава най-вероятно и вие сте "ударили" някой от лимитите си.

Ние в учебен център Аула сме специализирали да преподаваме сложни инструменти, техники и методи, които да може да усвоите, за да отключите своята креативност.

За това имаме огромното удоволствието да представим нашия курс по Illustrator.

Нашата цел в това обучение е да ви помогнем да отключите своята креативност и единствената граница да бъде вашето въображение.

Защо Adobe Illustrator?

Adobe Illustrator е един от най-мощните и използвани софтуери за графичен дизайн днес.

Това е софтуер преминал изпитанието на времето, като първата му версия е още от преди 27 години.

Illustrator е графичен редактор на векторни изображения, а такъв редактор е задължителен в набора с инструменти на всеки, който се занимава с рисуване, дизайн или просто му се налага обработка на изображения.

Това е продукт на Adobe - фирма, която не прави компромис с качеството. Ако те създават софтуер в някоя сфера, те искат да създадат най-добрият софтуер. Няма как да сбъркате, ако изберете да научите и използвате софтуер, създаден от Adobe.

"Illustrator или Photoshop. Кое е по-доброто?"

Това е въпрос, който получаваме.

За познаващите двата софтуера е ясно, че този въпрос не е коректно зададен, но понеже е много често срещан, бихме искали да дадем малко разяснения.

Photoshop е може би най-популярният софтуер за обработка на растерни изображения, но Illustrator по никакъв начин не му отстъпва, като има своите силни страни.

Това което трябва да се разбере е основната разлика, че при Photoshop се обработват растерни изображения като фотографии и сканирани изображения.

От друга страна в Illustrator се създават и обработват векторни изображения като лога, икони, шрифтове, брошури, диаграми, графики, инфографики, илюстрации и подобни.

Векторните изображения, които създаваме с Illustrator могат да се премащабират до безкрай без загуба на качество.  Това е непостижимо дори за всемогъщия Photoshop.

Adobe Photoshop е безспорният лидер при обработка на растерни изображения.

Adobe Illustrator е безспорният лидер при обработка на векторни изображения.

И в крайна сметка кое е по-добро Illustrator или Photoshop?

Правилен отговор на този въпрос няма.

Истината е, че най-добре е при реализация на проекти да се използва правилната комбинация между Illustrator и Photoshop. 

Всеки човек, който иска да се занимава с рисуване и какъвто и да е дизайн трябва да знае софтуер за обработка на растерни изображения като Photoshop и софтуер за векторни изображения като Illustrator. 

И за комбинацията Illustrator+Photoshop в пълна сила важи правилото на Аристотел "Цялото е по-голямо от сумата на неговите частите".

Ето Целите На Курса

Това са нещата, заложени в програмата, които ще научите в курса:

 • Ще можете да свободно да използвате основните инструменти, както и ще познавате много тънкости и трикове от практиката;
 • Ще знате бързи методи за графичен дизайн с Illusrator за създаване а лого, брошури, визитки, плакати, постери и др.
 • Ще може да превръщате рисунки, скици, илюстрации и снимки във векторни изображения;
 • Ще можете да създавате различни векторни триизмерни обекти;
 • Ще можете да създавате и коригирате вече съществуващо шрифтове;
 • Ще можете да създавате и използвате различни сесени и мотиви (patterns)
 • И не на последно място... ще се чувствате с Illustrator в „свои води”.

Имате ли  интерес да разчупите лимитите на своите софтуерни умения и да отключите своята креативност?

Ако отговорът е "ДА", то този курс по Adobe Illustrator е създаден за вас и може да продължите да четете по-долу:

Начин на провеждане на обучението

Не смятаме да променяме това, което работи. Курсовете, които проведохме до сега бяха онлайн и както може да се види от мненията, тази форма на обучение е много по-удобна от класическите курсове. Получихме дори много писма, в които ни писаха, че едва ли някога ще посетят курсове от "стария тип".

Регистрацията за курса е отворена сега, но може да бъде спряна всеки момент. Преподавателите в АУЛА са практици, които си изкарват хляба докато работят и времето им е ангажирано с това. Изисква се доста добра организация и планиране, за да може преподавателят да отдели време за обучението и да е на разположение за отговаряне на въпросите от курсистите, както е организирано за това издание на курса.

Ще можем да приемем само ограничен брой хора, защото преподавателят иска да отделя достатъчно време на въпросите и отговорите, така че обучението да е максимално полезно за всеки. Към момента, в който пишем това във форума на АУЛА има над TK 4,000 допълнителни въпроси и отговори. Оказа се доста полезно хората да задават въпроси, но още по-удобно е да гледаш отговорите на чужди въпроси, които някой друг се е сетил да задaде вместо теб. Това обаче е доста време ангажиращо, дори да се приеме, че са необходими само 5мин за отговор на един въпрос.

Курсът се провежда като модерно онлайн обучение. Ще получите парола за онлайн платформата за обучение aula.bg. Ако вече сте ползвали aula.bg и имате парола, новият курс ще се появи на началната ви страница. Ще има осем модула, които ще се учат по един модул на седмица, съответно продължителността е 8 седмици или два месеца. Всеки модул съдържа множество видео уроци, като в зависимост от урока под видеото може да има Ai, PDF или друг файл за сваляне. Издава се и удостоверение за завършен курс. Под всяко видео ще има секция за въпроси и отговори, чрез които ще разширяваме темата. Там може да се задават въпроси и да се гледат отговори на въпроси, които другите са се сетили да зададат.

Онлайн обучението е категорично най-ефективният метод за обучение по софтуер в днешно време и сме го избрали поради множеството предимства като:

 • Не сте фиксирани във времето. Може да изкарате курса в работно време, извънработно време, вечер, уикенда - когато ви е удобно.
 • Не сте фиксирани като местоположение. Това е голямо предимство за по-заетите хора, както и тези извън големите градове, в които има курсове, защото избягват всичките допълнителни разходи по нощувки и пътуване.
 • Възможност за многократно "връщане" и повтаряне на видео уроците. Ако сте посещавали курс по каквото и да е било, няма начин да не ви се е случвало преподавателят да каже нещо бързо, вие да го изпуснете и след това да загубите нишката със следващото, което се преподава. Тук липсва този проблем.
 • Може да повтаряте уроците, когато срещнете реален проблем в практиката. Например: точно като взимате даден модула  може това да не ви е на дневен ред, но следващият път като правите проект (дори след 2-3 месеца) и искате да направите показаното в курса, можете да си прегледате видео уроците на тази тема, за да си ги припомните набързо.
 • Получавате отговори от лектора. Парадоксално е, че някои хора се притесняват, че при онлайн обучение имат по-малък контакт с лектора и не могат да задават въпроси. Реално е точно обратното. Онлайн формата е много по-удобна точно за въпроси и отговори. За разлика от класическите курсове, тук може да задавате въпроси по всяко време - по време на гледане на уроците, след изглеждането им, по време на повторение след например два месеца или при срещане на проблем в практиката. Такова ниво на комуникация е на практика невъзможно при остарелите курсове в зала.
 • Работите в група, но сами определяте вашето темпо. Вие сами определяте дали да минете през уроците по-бързо, ако материята в даден урок ви е позната или пък да повторите урок, за да затвърдите знанията си. Дори и най-добрият преподавател на света е принуден да прави компромисно "средно темпо" при класическите курсове. То се оказва от една страна прекалено бавно за по-бързите и загубват интерес, от друга страна прекалено бързо за по-бавните, които загубват нишката още в началото. Изследвания са доказали, че това е критичен проблем в образованието, който при онлайн обучението просто липсва, защото вие сами определяте темпото, но все пак сте в група, с която можете да комуникирате и обменяте опит.
 • Не просто видео уроци, а система за обучение с упражнения и Аула МиниПроекти®. Ние в Аула сме разработили иновативна структура на курсовете, която включва не само добре систематизирани видео уроци, но и практически упражнения, тестове и МиниПроекти, които увеличават ефекта от обучението и удвояват количеството запомнен материал.

За този курс не е необходимо да имате последната версия на софтуера. Основните принципите работят на всички версии. Естествено в по-новите версии има повече инструменти и там където има разлики във версиите ще обясняваме това. 

Програма на курса

Курсът включва над 80 теми, разделени в 9 модула, които се взимат за 8 седмици.

Ето списък на темите.

Начин на провеждане на обучението

Не смятаме да променяме това, което работи. Курсовете, които проведохме до сега бяха онлайн и както може да се види от мненията, тази форма на обучение е много по-удобна от класическите курсове. Получихме дори много писма, в които ни писаха, че едва ли някога ще посетят курсове от "стария тип".

Регистрацията за курса е отворена сега, но може да бъде спряна всеки момент. Преподавателите в АУЛА са практици, които си изкарват хляба докато работят и времето им е ангажирано с това. Изисква се доста добра организация и планиране, за да може преподавателят да отдели време за обучението и да е на разположение за отговаряне на въпросите от курсистите, както е организирано за това издание на курса.

Ще можем да приемем само ограничен брой хора, защото преподавателят иска да отделя достатъчно време на въпросите и отговорите, така че обучението да е максимално полезно за всеки. Към момента, в който пишем това във форума на АУЛА има над TK 4,000 допълнителни въпроси и отговори. Оказа се доста полезно хората да задават въпроси, но още по-удобно е да гледаш отговорите на чужди въпроси, които някой друг се е сетил да задaде вместо теб. Това обаче е доста време ангажиращо, дори да се приеме, че са необходими само 5мин за отговор на един въпрос.

Курсът се провежда като модерно онлайн обучение. Ще получите парола за онлайн платформата за обучение aula.bg. Ако вече сте ползвали aula.bg и имате парола, новият курс ще се появи на началната ви страница. Ще има осем модула, които ще се учат по един модул на седмица, съответно продължителността е 8 седмици или два месеца. Всеки модул съдържа множество видео уроци, като в зависимост от урока под видеото може да има MPP/MPX, PDF или друг файл за сваляне. Издава се и удостоверение за завършен курс. Под всяко видео ще има секция за въпроси и отговори, чрез които ще разширяваме темата. Там може да се задават въпроси и да се гледат отговори на въпроси, които другите са се сетили да зададат.

Онлайн обучението е категорично най-ефективният метод за обучение по софтуер в днешно време и сме го избрали поради множеството предимства като:

 • Не сте фиксирани във времето. Може да изкарате курса в работно време, извънработно време, вечер, уикенда - когато ви е удобно.
 • Не сте фиксирани като местоположение. Това е голямо предимство за по-заетите хора, както и тези извън големите градове, в които има курсове, защото избягват всичките допълнителни разходи по нощувки и пътуване.
 • Възможност за многократно "връщане" и повтаряне на видео уроците. Ако сте посещавали курс по каквото и да е било, няма начин да не ви се е случвало преподавателят да каже нещо бързо, вие да го изпуснете и след това да загубите нишката със следващото, което се преподава. Тук липсва този проблем.
 • Имате достъп до курса 6 месеца. Ако ви се отвори ангажимент, може да пропуснете модул и след това да продължите от там до където сте стигнали. Ако нямате време за курс точно сега, може да се запишете за него и да го започнете по-късно или да го прекъснете и все още да имате предостатъчно време за курса.
 • Може да повтаряте уроците, когато срещнете реален проблем в практиката. Например: точно като взимате даден модула  може това да не ви е на дневен ред, но следващият път като правите проект (дори след 2-3 месеца) и искате да направите показаното в курса, можете да си прегледате видео уроците на тази тема, за да си ги припомните набързо.
 • Получавате отговори от лектора. Парадоксално е, че някои хора се притесняват, че при онлайн обучение имат по-малък контакт с лектора и не могат да задават въпроси. Реално е точно обратното. Онлайн формата е много по-удобна точно за въпроси и отговори. За разлика от класическите курсове, тук може да задавате въпроси по всяко време - по време на гледане на уроците, след изглеждането им, по време на повторение след например два месеца или при срещане на проблем в практиката. Такова ниво на комуникация е на практика невъзможно при остарелите курсове в зала.
 • Работите в група, но сами определяте вашето темпо. Вие сами определяте дали да минете през уроците по-бързо, ако материята в даден урок ви е позната или пък да повторите урок, за да затвърдите знанията си. Дори и най-добрият преподавател на света е принуден да прави компромисно "средно темпо" при класическите курсове. То се оказва от една страна прекалено бавно за по-бързите и загубват интерес, от друга страна прекалено бързо за по-бавните, които загубват нишката още в началото. Изследвания са доказали, че това е критичен проблем в образованието, който при онлайн обучението просто липсва, защото вие сами определяте темпото, но все пак сте в група, с която можете да комуникирате и обменяте опит.
 • Не просто видео уроци, а система за обучение с упражнения и Аула МиниПроекти®. Ние в Аула сме разработили иновативна структура на курсовете, която включва не само добре систематизирани видео уроци, но и практически упражнения, тестове и МиниПроекти, които увеличават ефекта от обучението и удвояват количеството запомнен материал.

За този курс не е необходимо да имате последната версия на софтуера. Основните принципите работят на всички версии. Естествено в по-новите версии има повече инструменти и там където има разлики във версиите ще обясняваме това. 

 

Програма на курса

Курсът включва над 80 теми, разделени в 8 модула, които се взимат за 8 седмици.

Допълнително сме направили и подарък - два ценни бонус модула към курса.

Ето списък на темите.

7
СЕДМИЦА

Базова работа и особености при създаване на векторно изображение и Blob brush tool

Кога е записването и защо местата са ограничени?

Получихме доста въпроси как ще става подбора за курса. Нещата са съвсем прости. Има определена бройка и регистрацията ще бъде по реда на записванията.

Запазвамe си правото да "затворим регистрацията" преди този срок, ако се достигне до максималната бройка за курса. 

Самият курс ще започне веднага след като системата ни отчете Вашето плащане. Тогава се получава достъп към самото обучение. Уроците могат да се гледат 6 месеца. 

Както сме описали по-горе, стремим се да отговаряме на всички въпроси и да помагаме на всички в курса, но това изисква доста време. Поради това сме ограничили бройката на участниците. Втората причина е ограничения хардуерен ресурс, за да могат всички да гледат видео уроците гладко и без накъсвания.

Често задавани въпроси

Има въпроси, които получаваме доста често и поради тази причина бихме искали да ги адресираме.

Въпрос: Курсът изглежда чудесно, но съм много зает в момента. Колко време ще ми отнема?
Отговор: Човек винаги е зает. Ако чакаме да се освободим, за да имаме време да инвестираме в нашите умения, то това едва ли някога ще се случи. Но! Имаме добра новина. АУЛА е платформа за обучения специално проектирана за заети и работещи хора (почти всички преминали курсовете са такива). За това правим обучението онлайн - може да се гледат уроците когато имате свободно време и от където пожелаете - вкъщи, работата, на път. Отделно ако нещо изникне даваме 6 месеца за гледане на уроците. Дори при темпо от по 2-3 часа седмично, ще можете комфортно да научите всичко от курса.
Въпрос: Аз не съм в София, има ли начин да взема курса?
Отговор: Курсът се провежда онлайн, тоест това което трябва, за да се включиш е компютър с Интернет достъп. Точно хора, които не са в София изключително много им допаднаха предишните курсове, понеже си спестяват разходите по път и престой в друг град, които биха имали при класически курс.
Въпрос: Подходящ ли е курса за начинаещи? 
Отговор: Курсът започва от самото начало и не изисква предишен опит с Adobe Illustrato. След това постепенно навлизаме в тънкости и трикове. Това би било летящ старт за всеки, който иска да научи Adobe Illustrator, но и добър преговор и научаване на някои тънкости за тези, които вече работят с Adobe Illustrator, но са самоуки. Напредналите ще могат да запълнят и някои "дупки" в своите знания, които им пречат да работят ефективно, както и да добавят няколко нови трика към работата си.
Въпрос: Издава ли се сертификат за курса?
Отговор: Да, за обучението по Adobe Illustrator се издава само Аула удостоверение!
Въпрос: Ще мога ли да гледам уроците след като свърши курса?
Отговор: Курсът е два месеца, след което има допълнителни 4 месеца време за допълнителни преглеждания на уроците колкото пъти е необходимо, както и задаване на въпроси. Това не се предлага от никой друг курс, където обикновено имаш един шанс да видиш урока. В "стария" тип обучения няма възможност да накараш преподавателя да ти изнесе урока 2-3 пъти, докато го разбереш, камо ли 4 месеца по-късно да зададеш въпрос. Практиката до сега показва, че 6 месеца са абсолютно достатъчни, но въпреки това ще има и варианти за удължаване на този срок.
Въпрос: Аз отивам в отпуска/командировка, но искам да се запиша. Ще има ли проблем с достъпа?
Отговор: Точно с тази цел, вместо да правим само два месеца достъп до курса, той е направен 2 + 4 месеца (тоест цели 6 месеца). Нямате задължителни дати или часове на влизане. Може да се запишете сега и да влизате, когато ви е удобно в рамките на тези 6 месеца.

Ето какво ще научите по време на онлайн обучението си по Illustrator:

Ето отново някои от по-важните основните цели на курса:

 • Ще можете да свободно да използвате основните инструменти, както и ще познавате много тънкости и трикове от практиката;
 • Ще знате бързи методи за графичен дизайн с Illusrator за създаване а лого, брошури, визитки, плакати, постери и др.
 • Ще може да превръщате рисунки, скици, илюстрации и снимки във векторни изображения;
 • Ще можете да създавате различни векторни триизмерни обекти;
 • Ще можете да създавате и коригирате вече съществуващо шрифтове;
 • Ще можете да създавате и използвате различни сесени и мотиви (patterns)
 • И не на последно място... ще се чувствате с Illustrator в „свои води”.

Удостоверение за завършен курс

За обучението по Adobe Animate от ЦПО "Аула" се издава само Аула удостоверение на български език. За целта е необходимо да се премине успешно кратък тест след като всички уроци бъдат изгледани! 

Към удостоверението е включено и EuroPass приложение.                       

Удостоверението е в PDF формат - удобен за сваляне, принтиране или изпращане при кандидатстване за работа.     

Бонус 1 при записване за курса: Сертификат за завършен курс на английски език

В допълнение към основното Аула удостоверение на български език, издаваме и копие на английски език.

Удостоверенията на английски език изискват допълнителна проверка и обработка, и поради това се заплащат допълнително. Но само при регистрация сега ще го получите без допълнително заплащане.

Удостоверението може да се свали директно от Аула в PDF формат.

Стойност: 37лв - вие получавате без допълнително заплащане

Бонус 2: Работни файлове за сваляне

Получавате всички работни файлове към уроците напълно безплатно!

Така ще можете да се упражнявате още докато гледате урока. Получавате ценни практически знания и умения неусетно!

С помощта на работните файлове ще успеете да се "докоснете" до показаното в курса в дълбочина.

100% Гаранция за връщане на парите

Ние от учебен център АУЛА имаме за цел да предоставим на всеки учащ се реални умения.

Знаем, че има много курсове, които предлагат ниско качествено обучение от съмнителни преподаватели без практически опит.

Затова ние правим нещо, което никой друг учебен център в България не прави. Ще върнем парите за курса на всеки, който прецени, че курсът не е оправдал очакванията му в рамките на 30 дена след заплащане на таксата.

Ние искаме нещата да са съвсем прости: ако не научите нещата от по-горния списък, а и още много допълнителни, то ние ще ви върнем таксата за курса.

Каква е инвестицията за курса?

Да научите Adobe Illustrator може спокойно да струва няколко хиляди лева и инвестицията в знания пак ще си заслужава.

Обемът на преподаваните материали е равностоен на две нива, които както е известно са от порядъка 400 лв. за ниво или обща стойност на курса над 800 лв.

Но само сега можете да вземете курса при много по-изгодни условия.

Вместо такси от порядъка на 600 лв., което е напълно оправдано за такъв обемен курс от 9 седмици, ние в момента предлагаме записване за курса задве вноски по 150 лв. (общо 300 лв.) или една вноска от 249 лв.

Тези цени са валидни само в момента и подлежат на промяна за бъдещите издания на курса.

Има 4 удобни начина за плащане:

 • Чрез дебитна или кредитна карта (веднага получавате парола);
 • В най-близкия банков клон или чрез интернет банкиране;
 • На една от над 2,000 каси на ИзиПей;
 • Чрез системата ePay;

След регистрация чрез синята форма по-долу ще можете да изберете метод на плащане и ще получите инструкции за плащане.

Бонус 3: Видео модул "Как се създава Branding Set"

branding_setПри записване тази седмица ще получите и бонус материал: видео модул описващ как да създадем брандинг материали с помоща на Illustrator и Photoshop

 

 

Стойност: 37лв - вие получавате без допълнително заплащане.

Записване за курса по Adobe Illustrator:

Ето още веднъж основните параметри за курса:

 • 9 седмици подробен онлайн курс "Adobe Illustrator”;
 • 4 допълнителни месеца за преговор на уроците и задаване на въпроси (общо 6 месеца);
 • Получавате достъп до първите уроци веднага след като системата ни отчете Вашето плащане;
 • Получава се удостоверение за завършено обучение по образец на МОН;
 • 100% Гаранция за връщане на парите само с уведомление по имейл;
 • Бонус 1: Сертификат на английски език и EuroPass приложение;
 • Бонус 2: 71 работни файла за сваляне и за упражнение по време на обучението;
 • Бонус 3: Видео модул "Как се създава Branding Set".

Важно! Регистрацията за курса е отворена в момента, но си запазваме правото да я спрем скоро.

За да се регистрирате, изберете една от трите опции по-долу.

Единичен
курс
 
 • 1 обучение
 • 6 месеца
  достъп
 • 1 включено
  удостоверение
ПРОДЪЛЖАВАМ ДА УЧА
Аула
Абонамент
1 година
 • 45+ основни курса в Аула
 • 12 месеца
  достъп
 • 2 включени удостоверения
 • всички нови основни курсове
ПРОДЪЛЖАВАМ ДА УЧА
Аула
PRO Абонамент
1 година
 • 45 основни + 15 PRO курса в Аула
 • 12 месеца
  достъп
 • 2 включени удостоверения
 • всички нови курсове
ПРОДЪЛЖАВАМ ДА УЧА

В случай, че не виждате трите опции или синята форма след избор на опция, моля опитайте с друга програма за отваряне на Интернет страници като Google Chrome или се регистрирайте по телефона на 02/987-81-76.
С натискане на бутона "Регистрирай ме за курса" Вие се съгласявате с общите условия на Аула.

Център за обучения АУЛА

Център за професионално обучение "АУЛА" е лицензиран център за обучение с лиценз No2013121049, издаден от Национална агенция за професионално образование и обучение към Министерския съвет на Република България, съгласно Закона за професионалното образование и обучение.

Фирмени обучения

За екипи над 5 човека предлагаме специализирани обучения за повишаване на компютърните умения на целия екип. За информация, свържете се с нас на тел:
+359 884 90 60 67

Експертът

Антония Николова има уникален артистичен поглед заради практиката си и двете образования по "рекламен дизайн" и "инженерен дизайн", който спореля в курса по Ilustrator.

Контакти

В случай на въпроси или проблеми с регистрацията, моля свържете се с нас на:

 • тел. 02/987-81-76 (в работни дни от 9-18ч)
 • email maria@aula.bg
 • чрез форма за контакт
 • адрес: гр. София 1000, ул. Граф Игнатиев 7, вх.Б, ет.2, за Учебен Център "АУЛА".
 • skype:Aula.bg

100% Гаранция за връщане на парите

Всички курсове предлагани от aula.bg идват със 100% гаранция за връщане на парите.

Нашата мисия е да открием преподаватели - практици, които да предоставят само курсове, които водят до реални умения и резултати.

За това даваме за всеки един курс 100% гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни.

Ако по каквато и да е било причина решите, че курсът не оправдава вашите очаквания, просто ни напишете един имейл и ще ви върнем парите до последната стотинка без да задаваме въпроси.

За нас от aula.bg това е нещо, което всеки курс трябва да предлага, защото в крайна сметка ако на вас не ви свърши работа, не трябва да плащате нищо.

Независимо от дългогодишният си опит смятам всеки урок за полезен за мен, рядко има урок в които да не науча нещо ново. Моите знания се подреждат и често си казвам, защо не съм открил това и аз!
Иван И.

Много ,много благодаря за курса :))). Всеки урок от твоя сайт е безценен за мен. Най-добрите курсове! Гледам и се уча със страшен кеф! 

Любомир Ж.

Цената, която съм заплатил за всички Ваши курсове, по които се обучавам в Аула, е несравнимо по-малка от това, което получавам.

Цанко Д.
');


© 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.