Задача: Пин пред заглавие

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео
Назад Алтернативен видео плеър
¿ Напред

Въпроси и отговори

 • Как да направя ПИН ?

  Борислав:

  Не успях да направя пинчето пред Profile. Какво съм пропуснал ?

  Борис Митев:

  H2:before няма никакви CSS пропъртита. Започни с content: &quote;&quote; и продължавай с неибходимите стилове. Можеш да ги видиш във файла след урока.

 • Има ли възможност CSS стил зададен за index.html файла, който е начална страница на сайта който правим от html станички да се наследява и от страниците на целият сайт, в които се влиза от началната страница, както това става с фавикона? 

  Jullian Angelov:

  CSS стил зададен за index.html файла, който е начална страница на сайта който правим от html станички да се наследява и от страниците на целият сайт я които се влиза от началната страница, както това става с фавикона?

  Борис Митев:

  Използването на едни и същи стилове консистентно на всички страници на един сайт е добра практика. За съжаление това няма как да стане, както с favicon. Тук опциите са две - стиловете да са във външен css файл и да се слага линк към него в head на всяка страница или сайтът да се напише като single page application (нужен е и малко javascript за целта). Тогава стиловете може и да са inline без проблем.