Създаване на фотогалерия

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Назад Алтернативен видео плеър
¿ Напред

Бонус модул: Създаване на фотогалерия

 

 

 

Въпроси и отговори

 • Здравейте, може ли да ме посъветвате с кой курс да продължа за да надградя знанията , които получих от html $ css курса. 

  Eliyankova:

  Мисля да използвам абонаментната програма, но ми трябва Вашия съвет за да не се загубя в лабиринта от многобройни програми-:)). Много благодаря за интересно поднесения курс по html5 и css3! Беше много полезен за мен . Ще се радвам, ако ми помогнете в избора ми по темата-изработка на уеб сайтове.

  Борис Митев:

  Радвам се, че курсът ви е харесал и ви благодаря за позитивното мнение.

  Едно много добро допълнение към този курс е курсът по Photoshop, който е един от основните инструменти за уеб дизайн (преди да започне процесът на писане на hrml и css задължително се изготвя дизайн).

  Друг добър курс свързан с уеб е и курсът по Illustrator (този софтуер е много полезен при подготовката на векторни спрайтове)

  Обмисля се създаването и на други курсове пряко свързани с изработката на уеб сайтове, но какви и колко за сега няма да издавам, докато не станат ясни подробностите около тях.

  Peter:

  Аз също благодаря за добре структурирания и поднесен курс. Предният урок го направих, като оставих анимациите от по-предните уроци. Получи се голяма шарения, но аз си се радвам на шаренкото :) - https://nowp.pebodi.com/ Дълги години съм програмирал на асемблер и в тези езици виждам някаква прилика.

  Chvdr:

  Аз ви препоръчвам курса по Javascript

 • Защо да харесаме този курс?

  Georgi Georgiev:

  Защото е конструиран синтезиран, точен и ясен! Благодаря за получените знания и показани тайни на HTML5&CSS3!

  Магдалена:

  Страхотни сте!!! Благодаря!!!

  Rumen Gotsev:

  Аз начинаещ и на мен курса ми показа нови неща, , които не нсъм знаел. и се радвам много, че има такъв курс. Много Ви благодаря.

  Stamen:

  Присъединявам се към казаното по-горе. Благодаря от все сърце.

 • Може ли да благодаря?

  Даниела Антова:

  Искам да благодаря на лектора за курса! Много полезен, достъпно и приятно поднесен.

  Борис Митев:

  Разбира се, че може. Много се радвам, че ви е допаднал курсът и старанието ни да го направим информативен и лесен е дало резултат. Пожелавам успех в прилагането на новите знания и благодаря за добрата оценка!

  Даниела Антова:

  Благодаря! :)

 • Как да свържа фотогалерия с подменю 

  Мирослава Георгиева:

  Много благодаря за курса, за кратко време научих много неща и сега продължавам с Javascript. Въпросът ми е как мога да свържа фотогалерия с подменю в сайт. Как да добавя галерия със снимки и файлове с текст и снимки към подменютата

  Борислав Даскалов:

  Можеш да добавиш снимки в подменютата като го опишеш в css файла, за дадения class или id.