Импортиране на синтезатори

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Въпроси и отговори

 • Колко писти може да се създадат в един аудио файл? Как да редактирам честотата във всяка една писта примерно по синус функция, и да променям амплитудата и?

  Петър С. Петраков:

  Колко писти може да се създадат в един аудио файл? Как да редактирам честотата във всяка една писта примерно по синус функция, и да променям амплитудата и?

  Electropioneer:

  Здравейте г-н Петраков, Честотни корекции на всяка писта могат да се правят с Parametric Equalizer, който позволява и контрол на нивото на избраните честоти, добавяте го в Effects rack (в Adobe Audition) на желаната писта. Амплитудата на аудио сигнала на всяка писта може да се променя чрез Gain control (Volume) или в избрани моменти от пистата чрез ключови точки на автоматизация на нивото. Моля, конкретизирайте: ''Колко писти може да се създадат в един аудио файл?'' Adobe Audition позволява работа със стотици писти в един проект, който може да се експортира в един аудио файл.

  Петър С. Петраков:

  Примерно при един концерт от техно-фестивал в Амстердам, до колко писти се използват, или този въпрос е от областта на психолозите за възприемане на звук ...