Споделяне на големи файлове. DOX.BG и WeTransfer.com

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео
Назад Алтернативен видео плеър
¿ Напред

Тест за преминаване към следващия урок

 
Какво е ограничението за размер на файлове към безплатните версии на DOX.bg и WeTransfer.com?
100 MB
1 GB
2 GB
15 GB
 
DOX.bg e по - бърз за споделяне на:
Файлове в България
Малки файлове
Много на брой файлове
Документи

Въпроси и отговори

 • Как да направя така ,че да мога да ползвам клавишните комбинации в ARCHICAD 21 в опцията Move за да не влизам всеки път в подменюто.

  димитър атанасов писков:

  Привет,абонат съм на Вашите програми и ползвам ARCHICAD-64 21 - при чертане не мога да ползвам клавишните комбинации за преместване в Move - Ctrl+D и всички останали , а се налага да се влиза постоянно в подменюто на Move и да се избира желаната комбинация - забавя се много работата. Моля за съвет /помощ. Предварително благодаря Д.Писков

  Dobrina Pecheva:

  Здравейте! Клавиатурните преки пътища на Archicad нямат нищо общо с тези в Windows. За да промените клавишните комбинации в Archicad, навигирайте до Options > Work Environment > Keyboard Shortcuts . Повече информация тук:

  https://helpcenter.graphisoft.com/knowledgebase/25599/

  Ако искате да промените зададените по подразбиране клавиатурни комбинации в windows, да настроите още допълнителни и т.н., трябва да инсталирате външен софтуер, т.нар. hot keys - има различни варианти из мрежата. Това обаче може да доведе до нестабилност на системата в някои случаи. Windows има сет от предефинирани команди и няма вградена възможност за добавяне на нови от самата ОС. При повечето от програмите, които използват клавиатурни комбинации, те се настройват от самата програма. Предполагам, че и Archicad е така.

  Поздрави, Добрина

  Lachezar Grigorov:

  Създателите на програмата са оптимизирали клавишните комбинации. Макар да са възможни промени, то те вероятно ще доведат до не толкова добро решение. Освен това ще направят програмата недостъпна за работа на конкретния компютър за друг човек.

  Евелина Хетемова:

  Здравейте! Успях да пратя mp3 файл, чрез dox.bg, но през we transfer, след като натисна add files, диалоговия прозорец за прикачване на файлове не показва абсолютно никакви файлове от моя компютър, нито музикални, филми ,документи, нищо, и съответно не мога да избера никакъв файл, който да прикача. Може ли да ми кажете как мога да реша този проблем?