Изгледи - първа част

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Тест за преминаване към следващия урок

 
Кои са правилните стъпки, ако искаме да модифицираме моментния изглед при класическа страница?
От Рибън менюто избираме Library -> Modify View
От Рибън менюто избираме Files -> Modify View
Нито едно от двете

Въпроси и отговори

 • Защо не се отваря видеото към този урок?

  Христо Спасов:

  От няколко дни се опитвам да го изгледам, но при мен така и не тръгва. Считам че проблемът не е мой, тъй като пробвах с два браузъра - Хром и Фокс и с две платформи - mac и win, на три различни компютъра, вързани към различни провайдъри. Ще съм благодарен за скорошен отговор по този въпрос.

  Христо Спасов:

  Наистина съм изненадан че след толкова време няма нито един коментар по този въпрос, нито отговор от водещия. Считам че все пак е редно някой от Аула да вземе отношение.

  Dimitar:

  Здравейте, Извиняваме се за забавянето с отговора. Направих тест да стартирам урок "Изгледи" от модул 4 "SharePoint Online листове" и видеото се стартира успешно при мен с Експлорер, Хром и Фокс. Удобно ли ще ви е да опитате отново и да споделите, ако все още имате този проблем?

  Христо Спасов:

  Опитах току що, като добавих и една проба със Сафари на мак. Резултата е отново отрицателен. С предишните и със следващите уроци няма никакъв проблем, тръгват веднага и са екстра.

  Dimitar:

  Здравей, Благодаря за допълнителната проверка. Проблема е предаден на администраторите и в момента работят по въпроса. Ще пиша допълнително когато имаме повече информация.

  Христо Спасов:

  Благодаря на водещия и на екипа, сега вече всичко е наред.