Проверка за нулева цена

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Въпроси и отговори

 • Защо не работи проверката?

  Константин Чалбуров:

  При мен не проверката за нулева цена не работи. Изпълних абсолютно всичко както е показано във видеото, но когато я пусна проверката нищо не открива. Защо се получава така?

  Краси Кръстев:

  При мен също не работи, пробвах да стартирам като админ. и след това пак да пробвам, но без успех.... лектора може да каже най - добре в случая къде може да е проблема.

  Мартин Симеонов:

  Проблема е в знака за дробно число. По всяка вероятност при вас е запетая, а не точка.

  Ивайло Иванов:

  Тц. Изобщо не се ожълтва. Ни с точка, ни със запетайка (впрочем, и да искам да сложа точка, после то автоматично ми слага запетайка, а ако натисна Cut и напиша на празното място само 0, то автоматично после слага 0,00 (със запетайка както са и другите цени (незанулените). После преизчислявам анализа с кликване в/у кривата стрелка горе вдясно, после го затварям с хикса горе вляво, отивам на Проверки и от там - на Проверка за нулева цена и - няма ожълтване. Опитах само със затваряне на анализа (с хикса) без преди това да натисна кривата стрелка за преизчисляване, но пак няма ожълтване. Моля, дайте други предложения за да се появи това ожълтване. Благодаря. 

  Ивайло Иванов:

  Ето и снимки:


  Христо Георгиев:

  Здравейте,

  При мен всичко работи нормално. Прави ми впечатление, че на снимките всички десетични разделители са запетайки. При мен всички са точки. Предполагам там се явява проблем и програмата не ги разчита правилно. Може би следва да се сменят настройките на Windows-а или format-а на Excel. Пробвайте за да разберем причините.
  Georgi:

  Премести мишката на друг ред. Жълтото остава под сивото и не се вижда.

  Alex Ivanov:

  И друг ред да е маркиран проверката не работи.

  инж. Калина Янева:

  Здравейте, проверката и при мен на работеше, за това реших да пробвам предложението на Христо Георгиев, да сменя Запетайката с Точка. След като промених на настойките на Windows (Control panel > Region> Advance settings> Decimal symbol) , проверката вече работи.