Добавки и мрежови функции

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Важно:

 

В по-новите версии на Project Estimator, менюто ЕКИП е премахнато.

 

Въпроси и отговори

 • Защо менююто Екип не е активно?

  Ивайло Иванов:

  Защо, моля, при мен "Екип" е блед и не излиза (не действа) (стрелка 1 на картинката - една малка КСС, която трябваше да направя)? Благодаря.


  Мартин Симеонов:

  Здравей,
  лиценза ти е изтекъл. При това се заключват базите данни, експортове и импортове и мрежовите функции в, което число е това меню.

 • Как се води курса:

  инж. Петър Петров:

  Мартинчо, момчето ми, ти си знаеш и разбираш от програмата, защото си участвал в разработката и. Позволи ми, като стара кримка, да направя няколко колегиални забележки. Първо: Ако досега не бях работил с подобен софтуер (т.е. бях начинаещ) нищичко нямаше да разбера от досегашните четири урока; Второ: Лектора прескача от тема на тема, без да следва някакъв план, както например е образователния принцип - от простото към сложното; Трето: Лектора говори много тихо и провлечено, в някои случаи трябва да връщам няколко пъти видеото и пак нищо не разбирам; Четвърто: Някои показани неща се правят с бързо щракане на мишката (ама с кой бутон ...) "ето тука: копи - пейст, оппа готово, виждате ли появи се тука .... Виждаме го, ама защо точно тука се е появило и имало ли е нужда точно там да отиде? Пето: Не се заяждам, разберете, но аз съм бил преподавател по AutoCAD в стротелен техникум, и като по - стар колега, да ви кажа. Нещата в учебния процес трябва да се поднасят на ниво двойкаджии (начинаещи), а не на ниво отличници, ако търсите наистина успех в учебния процес, ако не - от такъв тип обучение няма нужда. Пожелавам на всички здраве!

  инж. Петър Петров:

  По същите причини почти съм се отказал и от курса за CIVIL 3D, макар че съм го заплатил.

 • Мартин Симеонов:

  Тази функция отпадна в новите версии. Наш е пропускът, че не сме махнали видеото.

  арх. инж. Краси Петрова:

  ОК, Благодаря