Представяне на курса по Adobe Illustrator CC

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Забележка

Пробна версия на Adobe Illustor
Изтеглете пробна версия на програмата от тук

Системни изисквания тук

Въпроси и отговори

 • Може ли въпрос за софтуера?

  Peter:

  Имах преди версия CC 2015, но лаптопът ми е стар /7 години/ и имаше проблем с видеокартата, поради което инсталирах мастер пакета CS6. Виждам, че файловете, които се предлагат за упражненията са в 2 варианта - CC и CS6. Това означава ли, че ще мога да участвам пълноценно в курса?

  Peter:

  Намерих от един руски тракер засега :-) лицензна версия 2019, която не ми се кара за хардуера ми. Надявам се да участвам пълноценно.

  Венета Желева:

  По-новата версия със сигурност ще Ви свърши работа. Не е проблем да се използва и CS6. Макар да има някои разлики в интерфейса и функционалностите, в последователни версии фундаменталните похвати при работа не се променят драстично.

  Peter:

  Оказа се, че не е проблемът в това, че хардуерът е по-стар. Голяма част от лаптопите са с 2 видеокарти - едната интегрирана, другата допълнителна. Решението е да се направи втората карта - първа, тогава GPU Performance става достъпен. Повече може да се види тук - https://helpx.adobe.com/illustrator/kb/gpu-performance-errors-troubleshooting-workarounds.html