Септември не е само за учениците! Стартираме кампанията „Продължавам да уча“

„Посветете се на ученето през целия си живот. Най-ценният актив, който някога ще имате, е вашият ум и това, което влагате в него.“

– Алберт Айнщайн.

Не малко хора отлагат във времето своето развитие. Казват си „нека мине лятото“ или „сега съм прекалено зает с други неща“ и често това се проточва прекалено дълго във времето. А, колкото повече време минава, толкова по-голяма е вероятността да забравим за тези наши амбиции. По този начин пропускаме много възможности и оставаме неудовлетворени от себе си.

Истината е, че подходящият момент никога няма да дойде. Винаги ще се случват неща в живота ни, които да използваме като оправдание за това да отлагаме. И ако не действаме сега, то навярно никога няма да го направим.

Затова в Аула за поредна година проведохме предизвикателството „Спечели лятото“. Целта му е да ви мотивира да отделяте дори само по 5 минути на ден през лятото за научаването на нещо ново и градивно.

Това ще поддържа навика ви за учене и след отпускарския сезон много по-лесно ще се върнете към него. А и ще придобиете много нови знания, които ще са ви от полза в по-натоварените работни месеци от годината.

„Необходим е само един час на ден обучение в избраната от вас област. Един час на ден обучение ще ви постави на върха в нея в рамките на три години. След пет години вие ще бъдете национален авторитет. След седем години може да бъдете един от най-добрите хора в света в това, което правите.“

– Ърл Найтингейл

Щастливи сме, че толкова много хора приеха нашето предизвикателство. Включиха се 625 участници, които заедно изгледаха над 79 729 урока. Това са около 558 103 минути, отделени за вашето развитие през лятото!

Затова от Аула искаме да дадем допълнителен стимул на тези от вас, които искат да продължат да учат и отдавна са осъзнали, че това е процес, който не приключва с дипломирането.

От 13.09.2023г. до 30.09.2023г. всеки от вас, който иска да продължи развитието си в Аула, ще може да го направи, при това на специална цена!

Предложенията ни са следните:

  • Едногодишен Аула Абонамент – неограничен достъп (24/7) до всички обучения за начинаещи, 2 удостоверения, неограничено повтаряне на уроците (стара цена – 359лв.; нова цена – 299лв.)
  • 50лв. отстъпка от цената на всички единични курсове.

Това, което трябва да направите е да влезнете в профила си и да отключите отстъпките тук.

Ако си стигнал до тук, значи и ти си от хората, които вярват, че ученето е наш спътник през целия ни живот и че този, който инвестира време за да трупа нови знания, никога не остарява. Затова и нашите предложения са за хора като теб! За хора, осъзнаващи необходимостта да се развиват и с това да променят света около себе си!

Влез в Аула и открий нови възможности за развитие!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *