Лицензиран център за обучение „АУЛА“

Онлайн компютърно обучение от Аула

Отключете потенциала на екипа си за ефективна работа

Ако екипът ви работи на компютър над 2 часа на ден, то подобряването на компютърните умения е инвестицията ви с най-висока възвръщаемост.

Софтуерните обучения в Аула не просто показват важни практики за работа с професионални програми – те помагат на екипа ви да работи:

  • бързо и ефективно,
  • с по-добър синхрон,
  • постигайки по-високо качество,
  • и с повече мотивация и удовлетворение.

Иновативните компании избират Аула

Помагаме на екипи от 2 до 80 човека да активират своя потенциал за по-бърза и по-качествена работа.

Достъпно и гъвкаво обучение

Всеки служител може да достъпва уроците където и както предпочита. По-напредналите не губят време с базови уроци, а тези с малко опит могат да ги гледат по няколко пъти.

Преподаватели-експерти от практиката

Инструкторите в Аула имат дългогодишен опит с практическото използване на своя софтуер. Те не говорят просто за теория, а дават ценни практически съвети с обяснение стъпка по стъпка.

24/7 онлайн платформа

Служителите могат да гледат уроците в най-удобното за тях време, когато са фокусирани и готови да учат - независимо дали това е обедната почивка или събота сутрин.

Иновативен SRS метод за дългосрочно запомняне

Регулярното преговаряне и упражнение на наученото позволява служителите Ви да усвоят новите знания за много по-дълго време. Аула използва метода Spaced Repetition, за да създаде устойчиви знания.

Уроци на български език

Всички курсове в Аула се водят на български език, а преподавателите обясняват функционалностите достъпно, кратко и ясно дори за най-начинаещите.

Уеб-упражнения без нужда от допълнителен софтуер

Всички упражнения в обучителната платформа изискват само работа с браузър, което позволява изпълнението им дори без инсталиран софтуер.

Следете ангажираността на екипа си!

Аула Ви осигурява пълна прозрачност за това колко ангажиран е екипът Ви с платформата. Знаете колко урока са гледани, кои курсове предпочитат служителите и кой вече е взел своя сертификат.

Колко струва обучението в Аула?

Повечето корпоративни обучения са скъпи и трудни за организация. Достъпът до онлайн платформата на Аула ви струва средно около 1% от месечния Ви разход за професионален специалист.

Свържете се директно с нашия Мениджър Ключови Клиенти, за да разберете как можете да се възползвате от специалните предложения на Аула за компании и да удвоите ефективността на своите служители.

Радослав Радоев

Мениджър Ключови Клиенти

radoev@infosense.bg

0884 90 60 67

Какво казват курсистите:

Център за професионално обучение „АУЛА“ е лицензиран център за обучение с лиценз №2013121043, издаден от Национална агенция по образование и обучение.

Autodesk AutoCAD, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Autodesk Inc.

Иновативните компании избират Аула