Победителят в първата част на кампанията „Спечели лятото“ е…

В началото на юли започна предизвикателството в Аула “Спечели лятото!”, с което искаме да насърчим повече хора да не спират да развиват компютърните си умения през отпускарския сезон. Сигурни сме, че ако отделите време за развитие сега, то ще ви се отплати двойно в натоварените работни месеци, когато ще пестите ценно време с помощта на наученото.

Дори не е необходимо да отделяте часове на ден – само няколко минути са достатъчни, за да поддържате своя навик за учене и същевременно да трупате нови знания и умения!

Затова решихме да повишим мотивацията ви като подарим електронна книга Kindle и таблет iPad, както и няколко едномесечни ПРО абонамента.

Е, лятото наистина се оказва идеално време за усъвършенстване:

  • През юли в кампанията се включиха 410 участници;
  • Заедно, те изгледаха близо 41 456 урока;
  • Това са повече от 290 192 минути, отделени за вашето развитие!

Първата част на „Спечели лятото“ приключи на 01.08 с томболата за Kindle-a. Късметлията, който спечели първата ни голяма награда се казва Таня Цветкова.

Честито на победителя! Таня Цветкова има регистрация в Аула от 14 март 2014 година и сме радостни, че с нашето лятно предизвикателство успяхме да я мотивираме да продължи развитието в сферата на компютърните обучения.

Таня е изгледала 259 урока, като последният курс, който е преминала е „WordPress Elementor“.

Ето и видео от томболата:

Ето кой днес печели Kindle🥳 Но ти може все още да спечелиш голямата награда 🎁iPad! За целта: 1. Влез в Aula.bg; 2. Избери си курс, чрез който да развиваш уменията си; 3. Изгледай 10 урока и се регистрирай за томболата.

Публикувахте от Aula в Вторник, 1 август 2023 г.

Но с това лятната ни кампания не приключва, защото имаме още една голяма награда за раздаване и няколко едномесечни PRO абонамента.

Как да спечелите iPad?

Ако все още не сте се включили в играта и искате да участвате в томболата за iPad, може лесно да го направите като:

  1. Влезете в профила си в Аула (или се регистрирате безплатно);
  2. Изгледате 10 видео урока в Аула – те може да са част от безплатните уроци при регистрация или от закупен курс;
  3. След отчитане на първите изгледани 10 урока, трябва да си направите единична регистрация като кликнете върху бутона „Регистрация в томболата“, който ще се появи върху брояча в горния десен ъгъл на профила ви;
  4. Гледането на всеки следващ урок увеличава шансовете ви да спечелите голямата награда, както и да се сдобиете с едномесечен PRO достъп в Аула!

Следете резултатите във Facebook страницата ни: https://www.facebook.com/Aula.bg/

Играта ни е активна до 31.08.2021 г. включително. На 01.09. ще изтеглим късметлията, който ще спечели голямата награда – таблет iPad!

Готови ли сте? Влезте в Аула и изгледайте първия си урок сега!

Ще ви отнеме към 5 минути 🙂

One thought to “Победителят в първата част на кампанията „Спечели лятото“ е…”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *