Как се рисува коса

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео
Назад Алтернативен видео плеър
¿ Напред

Въпроси и отговори

 • Neda:

  Здравей Стефи, чудесно начало! Можеш да поработиш още мъничко върху обема на косата. И по - специално със светлата част. Добави още една идея светли петна (ще опитам да покажа с един скрийншот, дано ми се получи.)

  Neda:

  Ето, мисля, че успях! Забележи как косата придоби някакъв обем, със съвсем малко усилия.

 • Как ви се струва?

  Ке-ке:

  И моят опит :)

  Neda:

  Мисля, че се е получило повече от добре. Можеш да акцентираш повече върху тъмните места на лицето - като например мястото под носа. Давай смело с хвърлената сянка, без притеснения (знам, че още ви е страх да не объркате нещо )! Също е хубаво да се поработи още върху самата връзка между лицето и косата - за да не стои като залепена. Един трик, присвийте очи и загледайте цялостно самото изображение. По този начин можем спокойно да преценим къде липсва обем, и къде трябва да се добави светлосянка. Косата в случая е разработена добре, но не можем да определим коя част е най -светла и коя е най- тъмна. Поработи и върху това, нека варират светли и тъмни места (в случая ми се струва че липсва малко повече светлина.) Спокойно можеш да добавиш тези промени на нов слой с опциите за сливане на слоеве Multiply(за тъмните сенки) и Overlay(за светлите места). Иначе е супер! Радвам се да виждам резултати:)

 • Оксана Червинска:

  Не разбирам защо става така? Вече няколко пъти праща черна картинка!?

  Оксана Червинска:

  Запазва картинка нормално, при пращане я показва нормално! А в съобщение показва черно?

 • Какво мислите?

  Ina:

  Бих се радвала да изкажете мнение/критика, за да мога да надграждам нещата :)

  Боряна:

  Привет! Красиво е много! Похвално! :)

  Ina:

  Благодаря Ви! :)

 • Как да стане по-добре?

  Светлана:

  Имам един проблем с четката в една много нова версия на фотошоп. Когато настроя четката с наклон - по време на рисуването тя автоматично се върти и сменя наклона - може ли да се премахне този ефект или дефект?