Добавяне на нови контакти от същата компания

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Тест за преминаване към следващия урок

 
Когато използваме бутона за контакти от същата компания, бележките биват ли копирани?
Не, бележките и името остават празни.
Да, копира се всичко, включително и бележките
Копира се само компанията.