Фирмени обучения за професионален софтуер

„Ако вашият екип работи на компютър над 2 часа на ден, увеличаването на компютърните умения ще бъде инвестицията ви с най-висока възвръщаемост!“

инж. Иван Цукев

 

Служителите са сърцевината на всяка една компания. Без тях, тя просто няма да съществува. Затова е много важно всеки работодател да осъзнае необходимостта от това да се грижи за своите служители и да инвестира в тяхното развитие. Това представлява косвена инвестиция в растежа на самата компания. Колкото по-способни и продуктивни са работниците в нея, толкова повече компанията се доближава до постигането на заложените цели.

 

Развиването на уменията на служителите и надграждането на техните знания днес е повече от задължително. Това ще гарантира задържането на компанията на пазара и дори може да и осигури конкурентно предимство. Това, също така, показва вашата загриженост за професионалното израстване на работниците, което несъмнено ще ви се отплати!

Кои сме ние?

Аула е най-популярната в България платформа за компютърни онлайн обучения, създадени от професионалисти в бранша.

Аула стартира на 12.12.2011г. с пускането на своя първи онлайн курс по AutoCAD. Тогава поставената цел беше да се запишат поне 10 човека, за да може да се проведе обучението. Но интересът беше по-голям от очакваното и се записаха 170 души!

Към днешна дата над 383 хил. души се обучават в Аула, а курсовете, от които могат да избират сa около 60, като техният брой постоянно се увеличава.

Целта на Аула е да предложи широка гама от обучения във всяко едно направление – CAD, аудио, видео, дизайн, офис приложения и други, както и всички популярни софтуери на големите три производителя – Adobe, Autodesk и Microsoft.

Какво представлява онлайн обучението в Аула?
Онлайн обучението представлява една удобна и гъвкава форма за развитие. Това е метод, който елиминира всички пречки пред желанието на съвременния зает човек да развива уменията си, за да бъде по-продуктивен и успешен.

Ето какво накратко получавате в Аула:

Онлайн достъп 24 часа, 7 дни в седмицата

Получавате достъп до платформата и уроците в нея по всяко време и от всяко място. Необходим е само Интернет достъп.

Систематизирани знания на достъпен и разбираем език

Това гарантира 100% усвояване на новопридобитите знания и умения за тяхното прилагане.

Неограничено повтаряне на уроците

Възможността за многократно гледане на всички уроци ще ви помогне да затвърдите знанията си.

Какви са ползите от онлайн обучението?

Софтуерите постоянно се актуализират, за да може с тях да се работи по-ефективно. Това обаче е безсмислено, ако знанията на човека, който работи с тях, стоят на едно ниво и не се обновяват. Липсата на време е една от най-често срещаните причини, която спира хората да се развиват. Затова в Аула сме се опитали да решим този проблем, предлагайки структурирано обучение в удобна онлайн среда, с 24/7 достъп до платформата. Ето още някои ползи от онлайн обучението:

Какви софтуерни обучения ще намерите в Аула?

Към настоящия момент в Аула ще откриете над 50 курса за повече от 40 софтуера, разделени в следните категории:

Офис софтуер

Създаваме обучения за програмите, които днес са станали незаменими във всеки офис, от Excel и PowerPoint до Outlook и Google Workspace.

АРТ софтуер:

Независимо дали се занимавате с музика, дизайн, 3D, аниманиция, илюстрация, графика или програмиране, в Аула ще откриеш подходящото обучение, което ще ти помогне да работиш като най-добрите професионалисти!

CAD софтуер:

В Аула ще откриете обучения за 2D и 3D софтуери за изготвяне, проектиране и автоматизиране на проекти.

 

Какво отличава фирменото обучение от индивидуалното?

Инвестирайки във фирмено обучение за своите служители, мениджърът получава достъп до система, проследяваща напредъка на всеки един служител. Тя осигурява прозрачност за процеса на обучение. Чрез нея ще имате достъп до:

  • Дневни и месечни отчети за обучаващите се, които включват техния напредък в %, брой изгледани и пропуснати уроци, броят на влизанията в платформата и др.
  • Подробни статистики, които да ви позволят да анализирате ефективността на обучението;
  • Индивидуален напредък на всеки един обучаващ се  по съответните курсове;
  • Преминати тестове, оценки и удостоверения на вашия екип;

Системата изглежда по следния начин:

Фирмите, които ни се довериха и увеличиха продуктивността си

Над 100 фирми се довериха на Aula.bg за обучението на своите екипи, като сред тях ще разпознаете лидерите в почти всеки един основен бранш в България:

Това са само малка част от фирмите, които инвестираха в развитието на своите служители и подобриха резултатите си като избраха Аула.бг

Увеличи продуктивността на екипа си

Ако за Вас постигането на високи резултати е цел, то се насочете към ядрото – към Вашия екип! От техните знания и умения зависи постигането на тези цели.

Ако желаете да получите нашето индивидуално предложение в писмен вид, за да го представите във вашата фирма, моля свържете се с нас на: