Поставяне на татуировка - Част 1

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Въпроси и отговори

 • Защо не ми е активна командата Fill?

  Веселина Грозева:

  Защо, когато правя селекцията с Pen Tool и после искам да дам Fill, самата команда Fill не ми е активна... Правя всичко стъпка по стъпка както е показано, но неуспешно. Накрая, за да получа същия резултат, използвах гумичката, за да изтрия частта от татуировката, която остава под презрамките.

  Matilda J-W:

  Селектираш си с Pen Tool_а, отиваш в New Fill Layer > Solid Color > ОК и той създава слой с какъвто цвят посочиш. После го растеризираш, ако по него нямаш повече работа или създаваш друг слой, според това, което правиш?

  Александра:

  Здравейте, при мен също не беше активна командата Fill. Стана активна, когато преди да натисна с десен бутон, първо кликнах на Rectangular Marquee Tool, както е и във видеото, и след това вече беше активна.

  Tatiana Petkova:

  Аз "отидох" в таба Path при направена вече селекция и от там с десен клик избрах Fill Path - с черно - и се получи. Иначе, и при мен върху селекцията командата не беше активна. Имам един въпрос - защо, когато чертая с Pen Tool линията е дебела? Има опция за намаляване на дебелина (при мен е 1 px), тя не намалява, но мога да я направя по-дебела (т.е. не мога да избера 0.5px, например, а има такава опция)

 • Защо с команда Fill...

  Darina:

  Защо с команда Fill се оцветяват двете презрамки в един цвят, а не както при вас едната черна, а другата бяла?

  Darina Boshnakova:

  ...Защото селекцията ви е на неправилния леър,според мен!.След направата на селекцията,на леъра с момичето и дрехата , кликваме върху татуировката и маската към татуировката.Ако е черна, правим инвърс със, ctrl+I ,след което ,избираме Fill-Use-Biack(кликвайки с десния ,върху селекцията)и чак тогава ...,тя тогава изтрива от цветето селектираната част ,и се вижда долния слой на който са презрамките ,както са си .