Корекция на вежди - Част 1

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Въпроси и отговори

 • Как работи инструмента pen tool?

  Даниела:

  Къде мога да видя как работи този инструмент? Благодаря!

  Диана:

  Здравей, как точно работи Pen Tool не мога да ти кажа къде можеш да видиш. Но този инструмент прави по точни селекции, по прецизни. Аз лично не спирам да го използвам. Ако става дума за детайл това е инструмента. Както беше споменато в някой от предните уроци при създаване на контур трябва да се съобразяваме да не станат рамената прекалено ръбати или прекалено в страни, за да не се получат проблеми в контура със следващата линия. Обаче, ако се натисне Аlt върху последната точка, между рамената се появява вместо наклонена чертичка нещо като ъгълче и ако изберем точката с левия бутон, реално премахваме последното рамо и така следващата точка става както изберем ние. Не се съобразяваме с това рамо и тогава работата с инструмента става хем по - лесна, хем по - бърза. Дано да съм успяла да помогна.

  Tatiana Petkova:

  Ако не те притеснява английски - ето едно видео от YouTube, къде нещата са обяснени много добре: https://www.youtube.com/watch?v=5kAQUNFZJXY Освен това под видеото има линк към един "тренировъчен" сайт: PLAY THE BÉZIER GAME: http://bezier.method.ac/ където можеш да се упражняваш на воля - аз най-накрая успях да изпълня всичките задачи - в началото изобщо не разбирах логиката, но стана.

  Rumen Gotsev:

  За инструмента Писалка (Pen) се научих с CorelDraw 9.0 при един човек в Пловдив. В началото беше много трудно и видях много голям зор. С течение на времето се свиква. После същия инструмент видях и в Adobe Photoshop 7.0. Годината беше 2008.

 • Как да

  Darina:

  Здравейте! Как да открия бутона Shape, за да попълня веждата!

  Моника Ганчева:

  Здравейте , бутона Shape , се показва след натискане на Pen Tool горе в лентата , на клипа се вижда

  Darina:

  Благодаря!