Обучения по Excel и Photoshop за напреднали в „Аула“

Новите онлайн обучения по „Анализи с Excel“ и „Photoshop Pro“ са летните предложения от учебен център „Аула“.

Двата курса са предвидени за потребителите, които вече познават двата най-популярни софтуера и имат основни умения за работа с тях.

Целта на обученията е да Ви помогнат да се развиете професионално и да натрупате още много нови ценни знания.

Двете обучения са с практическа насоченост и ще Ви помогнат да се чувствате уверени, докато работите с тези два ТОП софтуера.

fb_cover_analizi_s_eksel

Препоръчваме курса по „Анализи с Excel“ на всички хора, които вече са преминали въвеждащото обучение „Тайните на Excel“ и на тези, които използват програмата ежедневно и имат нужда от допълване на знанията си.

fb_cover_photoshop_retush

Препоръчваме курса по „Photoshop Pro“ на всички хора, които вече са преминали въвеждащото обучение „Тайните на Photoshop“ и/или „Photoshop Fast Web“ и на тези, които използват програмата ежедневно и имат нужда от допълване на знанията си.

Представяне на онлайн обучението по „Анализи с Excel“ в „Аула“:

обучения-excelТози курс е създаден с цел да помогне за решаването на задачите, с които повечето от нас се сблъскват в ежедневието си. Също така, при изграждането на курса, една от основните идеи беше да е достъпен за всеки, с кратки и ясни обяснения и постепенно надграждане в материята.

Курсът „Анализи с Excel” ще ви помогне да разберете по-добре какви типове данни можете да срещнете, с какви грешки можете да се сблъскате и как да ги поправите. Ще ви е от съществена полза за работата с Пивот Таблици, за да можете комфортно да манипулирате данните, за да извлечете от тях стойностна и полезна информация. На Пивот Таблиците, като една от най-популярните функционалности на Excel, е отделен един цял модул, покриващ всичко от източниците на данни, през групирането и сумирането на стойности, чак до графичното оформление.

Ще разберете как да подготвите вашите файлове за увеличаващи се данни с помощта на динамични формули и ще се научите как да пишете комплексни формули без затруднения. Накрая, но не на последно място, ще усвоите умения, които ще ви позволяват да визуализирате резултатите по интерактивен и интересен начин начин, ясно и аналитично.

Представяне на онлайн обучението по „Photoshop Pro“ в „Аула“:

обучения-photoshop Обучението „Photoshop Pro“ представя най-важните техники за фото ретуш.

Ретушът е професионалната обработка на снимки, при която се премахват бръчки, неравности по кожата, промяна на цвета и текстурата на кожата, на очи, коса и много други. Целта е снимката да изглежда красиво. В това число се включват цветните корекции.

В онлайн обучението „Photoshop Pro“ ще се научите как да обработите една снимка по такъв начин, че тя да изглежда естествено.

Ще научите как да създавате страхотни снимки и да премахвате всички несъвършенства по тях. Ще разберете как можете да постигате професионални резултати, така че изображенията Ви да са подходящи за реклами или корици на списания.

Добавяне на татуировка, избелване на зъби, смяна на цвета на косата и много други, ще са резултатите, които можете да постигнете само докато седите вкъщи пред компютъра. Така ще откриете неограничените възможности на наложилия се като лидер софтуер за обработка на изображения – Adobe Photoshop.

Записване за обучения по „Анализи с Excel“ и „Photoshop Pro“:

  1. Можете да се регистрирате за онлайн обучението по „Анализи с Excel” от този линк.
  2. Можете да се регистрирате за онлайн обучението по „Photoshop Pro“ от този линк.
  3. Необходимо е да попълните синята форма най-долу и да въведете имената си и имейла (ако вече имате регистрация в „Аула“, трябва да посочите имейла, който ползвате в сайта), както и телефонен номер (по желание). След това трябва да изберете най-удобния за Вас метод за плащане и да финализирате плащането или да получите необходимите данни. След отчитане на плащането, курсът се активира автоматично във Вашия профил и трябва само да посетите http://aula.bg и да влезете в потребителския си профил.

Ако проявявате интерес към повече от едно обучение в учебен център „Аула“, то нашето предложение към Вас е да се възползвате от предложението ни за Абонаментна програма. При записване за „Аула абонамент“ получавате 12 месеца пълен достъп до всички настоящи и бъдещи обучения в „Аула“. Така ще получавате автоматично всеки нов курс в „Аула“, както и бонус обученията за личностно развитие.

Ако тази статия Ви е интересна и полезна, споделете я с приятелите си във Facebook 🙂

2 thoughts to “Обучения по Excel и Photoshop за напреднали в „Аула“”

  1. Имам само телефон с мобилен интернет.устройва ме и да слушам.проявявам огромен интерес към този курс но не знам технически дали е възможно.Имам и вайбър. Дали е възможно пробно един урок?

    1. Здравей, Дида. Уроците можеш да ги преговаряш от телефона, но е добре да имаш компютър, където да се упражняваш. Тоест, трябва да имаш инсталирани програмите и да правиш упражненията след уроците, за да е ефективно обучението. Предлагаме пробни уроци, но за другите ни курсове, които не са в промоционална кампания. Регистрирай се безплатно на aula.bg и можеш да гледаш пробно 20 безплатни урока за курс по избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.