Ранг 3
PRO

Силвина Фурнаджиева LinkedIn профил

Присъединил се: август 2021
					
Обучител по компютърни умения, лична и екипна продуктивност
Силвина Фурнаджиева е един от първите и водещи консултанти по продуктивност в България. Силвина помага на собствениците на бизнес и ръководителите на организации да планират, организират и развият проектите си от самото им начало до големия успех и да повишат личната си ефективност в работата, както и тази на своите екипи. Има и над 10-годишен опит опит във воденето на онлайн и присъствени обучения, дистанционната работа и управлението на дистанционни екипи. Автор е на обучението за Google Workspace в aula.bg.През последните над 15 години Силвина е управлявала няколко големи онлайн проекта, всеки с над 10 хиляди посещения месечно и е водила е обучения на няколкостотин души за развитие на компютърни и онлайн умения, лична и екипна продуктивност и ефективна работа в дистанционна среда. Сред клиентите ѝ са Програма „Глоб@лни библиотеки – България“ на Фондация „Бил и Мелинда Гейтс“, Програмата за развитие на ООН в България, Министерство на образованието и науката, БДЖ, БНТ, общинско предприятие „Софияплан“, различни корпорации и редица стартиращи компании.
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 1 дни
Аула точки

4095

 
Постижения

19

за седмица 0
Изгледани уроци

78

за седмица 0
Харесани отговора

8

за седмица 0
Общо отговора

10

за седмица 0
Въпроса

0

за седмица 0
Последвани

0

 

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер
7
Google Workspace

Записани курсове


Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Най-мощното оръжие
Здрав напредък
Записани пет курса!
Който помага на другите, помага на себе си
Три влизания за една седмица
Стабилен напредък
Който се учи, той ще сполучи
Напред, напред, напред
Записани четири курса!
Записан втори курс!
Записани три курса!
Страхотна екипна работа
Експерт
Профил със снимка
Добра екипна работа
Благодарност
Профил

Последни форум дискусии

Здравейте и благодаря за въпроса! За да сте напълно сигурни, че човекът ще се справи с делегираните му задачи, е най-добре да се мине през всички нива. Ако обаче той е вече обучен и има практика, бих препоръчала при първите няколко задачи, които му делегирате, да проведете среща с него, свързана с всяка от задачите и на нея да преминете през всички нива. Тоест, преди да му дадете задача като за ниво 5, обсъждате в среща как той би подходил към задачата, минавайки през въпроси от всички нива по време на срещата. Ако останете удовлетворена от начина му на разсъждение и ако смятате, че подходът му ще даде резултат, можете да работите и директно на ниво 5 след срещата, макар че дори и в този случай бих препоръчала поне първите му 3 до 5 задачи и дейности да минат през ниво 4, т.е. да проверите как са били изпълнени. Така ще имате спокойствие, че човекът е бил обучен точно спрямо Вашите очаквания и че няма да има неприятни изненади.
Доста голям. Можете да имате до 40 хиляди реда, а колоните са по-малко - "само" 18 278.
Здравейте! В повечето случаи отговорът на този въпрос зависи от приложението, което искате да ползвате и е възможно да има специфики. Обикновено в указанията за работа с приложението ще можете да намерите разяснения. Конкретно за Zoom можете да ползвате тази добавка: https://workspace.google.com/marketplace/app/zoom_for_g_suite/364750910244. Необходимо е да я инсталирате като администратор и да разрешите употребата ѝ за всички потребители във Вашето Google Workspace. След това ще имате възможност да добавяте и Zoom срещи в календара си, вместо само стандартната опция за Google Meet.
Здравейте! Rooms наскоро бяха преименувани на Spaces и това е причината, поради която при Вас се наричат така. Функционалността им е същата, както на Rooms. Относно ботовете: възможно е при Вас да не са били инсталирани. Можете да погледнете тези стъпки: https://support.google.com/chat/answer/7655820?hl=bg&co=GENIE.Platform%3DAndroid и да ги следвате, за да видите дали ще се активират. Ако не се получи, може да се наложи да бъдат разрешени от администратор. Тук е описано как става: https://support.google.com/a/answer/7651360?hl=en.
Здравейте! Ето го линка: https://docs.google.com/document/d/1vL_AuD797bjM1Lok6-MUQOk8Qwihr5ROgmB0PKMIzso/edit?usp=sharing Поздрави и успех с курса!
Здравейте! Дали ще може да изпратите снимки на екрана, за да видя как изглежда при Вас и да се ориентирам каква би могла да е причината?