ТЪРСИМ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРАКТИЦИ
ПО ПРОФЕСИОНАЛЕН СОФТУЕР
В БЪЛГАРИЯ
ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА
ОНЛАЙН ВИДЕО КУРСОВЕ
Ако от години работите на любим софтуер и сте станали експерт в него, това е може би едно от най-важните съобщения, които ще прочетете.
Над 130,000 българи използват Аула, за да учат как могат да използват по-ефективно компютърните програми. Те учат базови програми като Word и Powerpoint, специализиран софтуер като AutoCAD, 3Ds Max и Photoshop, както и програмиране на софтуер като Excel, InDesign и AutoCAD, с цел автоматизация чрез скриптови езици.
НАШАТА ВИЗИЯ
Нашата визия за Аула е едно място, на което работещите на компютър ще могат да научат всяка една професионална програма от практик с над 10 години практически опит.
УЧАЩИТЕ
Учащите получават практически насочени и висококачествени обучения бързо, удобно и на по-достъпна цена.
ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ
Преподавателите, които ние наричаме експерти, са хора с идеи и опит. Те имат възможност да ги споделят на потребителите чрез платформата на aula.bg
1

Какво е Аула?

Аула е иновативна платформа за онлайн обучения, в която потребителите изучават най-модерните софтуерни технологии. Обученията, които предлагаме са за компютърен софтуер, като започват от Word, минават през AutoCAD, 3ds Max и стигат до програмиране на Photoshop чрез Javascript. Целта ни е да предлагаме обучение за всеки един професионален софтуер в различни сфери - CAD, аудио, видео, дизайн, офис приложения и други, както и всички популярни софтуери на големите три производителя - Adobe, Autodesk и Microsoft.
2

Защо го правите?

Ние виждаме как България може да стане едно по-добро място за живеене с повече усмихнати лица, когато се вдигне стандартът на живот. Това може да стане само когато повишим производителността на труда и сме по-ефективни. Нашата мисия е да дадем възможност на всеки Българин, който работи на компютър, да увеличи многократно продуктивността си със софтуера, с който работи. Затова целта ни е да намерим специалисти с практически опит, които да създадат тези обучения.
3

Ако аз имам опит, но не съм преподавал?

Нашият опит показва, че най-добрите курсове се правят от специалисти, които имат опита и ежедневната практика, както и страст към споделянето на наученото с други. Затова в Аула не се използва термина „преподавател“, а „експерт“. Имаме специален процес, който позволява на експерти с практичен опит, дори без преподавателски опит, да създадат ефективно онлайн видео обучение.
4

Ще мога ли да го съчетавам с работата си?

Аула не е място за преподаватели, които не практикуват това, което правят. Затова процесът на създаване на ефективно обучение е свързан с трупането на опит чрез практика. Това дори е задължително изискване. Обученията са дистанционни и не е необходимо присъствие в определени дни и на определено място.

5

Какво друго получавам?

Ако отговаряте на нашите критерии, паричното възнаграждение всъщност ще е най-малкото нещо, което ще получите. Създателите на курсове в Аула получават известност в професионалните си среди и постоянни покани и възможност за участие в най-интересните и предизвикателни проекти в своята област. Ще трябва да свикнете с етикети като „гуру“, които другите ще използват за вас, както и постоянни покани за консултации и работа по интересни проекти. Вашият курс в Аула ще стане най-ефективната "визитка", която някога сте имали.
6

Колко пари се дават?

Учебният център АУЛА създаде фонд, който ще разпредели между професионалисти практици, които да споделят опита си с желаещи да изучат най-модерните софтуерни технологии. Този фонд гарантира, че дори самият курс да е с по-ниски продажби, преподавателят ще вземе обещаното възнаграждение. Доходът е сериозен и може да надмине класически доход от заплата. Конкретната сума зависи от софтуера, който използвате, обема на курса, който ще бъде създаден, и се уточнява на среща на живо.
7

До кога се кандидатства?

Първият рунд за кандидатстване се проведе и вече има създадени над 20 курса от експерти в своята област. Вече се приемат кандидатури и за следващия поток от курсове. До седмица след кандидатстването експертите ще получат отговор на техните кандидатури.
8

Какви са критериите?

Експертите ще бъдат оценявани по техния практически опит и по способността да предадат своите знания. В Аула могат да преподават само експерти с минимум 10,000 часа практически опит в сферата на курса. Това се равнява на 6-7 години ежедневна работа с програмата или 10 години честа, но не ежедневна работа.
9

Какво трябва да направя, ако ме одобрите?

Да преминете през процеса, който ще ви позволи бързо и лесно да структурирате програма, и да предадете опита си под формата на онлайн видео уроци.
10

Кога получавам парите?

Получавате аванс и след това банков превод на окончателната сума в същия ден, в който качите курса в Аула.
11

За кого е програмата на Аула?

За експерти практици, които ежедневно работят с даден софтуер и биха желали да създадат онлайн обучение, чрез което да предадат знанията си на повече хора.
12

Ако аз не съм експерт, но познавам такъв?

Чудесно! Изпратете му тази страница

СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ КЛУБА НА ЕКСПЕРТИТЕ

Запознайте се с хората, които вече създадоха изключително успешните обучения в Аула.


Иван Цукев
Създател на най-популярния блог за AutoCAD в България - CAD Тайни. Автор на над 200 статии и 6 курса. Системите му за работа с AutoCAD и Excel са разработвани близо 20 години.


Благой Костов
Няма скрити неща за Благой, когато стане въпрос за визуални ефекти. Ще разпознаете много от телевизионните клипове в портфолиото на Благой. Съосновател на Illusion Box Studio. Showreel 2014


Ивайло Искренов
Ивайло е един от малкото хора в света (и първият българин) преминали изпитите за сертифициран професионалист от Хаос Груп по V-Ray 3.0 с 3ds Max.


Николай Кирков
Той е започнал кариера си във визуалните изкуства и цветовете. Иновативен и винаги използващ най-новите технологии, той продължава своето развитие с 3Д анимацията. Основател на Enter Studio. Showreel 2014


Радослав Георгиев
Радослав има дългогодишен опит в аудио и видео обработката. Един от Топ експертите в България по монтаж, редактиране и създаване на рекламни клипове. Работи в студио Сокеров. Showreel 2014


Мартин Симеонов
Мартин Симеонов не само е топ ескпертът на MS Project в България, но и е основател на фирма за разработване на софтуер за ценообразуване. Определя себе си като "графичар".


Петър Хамамджиев
Започнал преди 20-тина години от магнитофон и двукасетъчен касетофон вкъщи, има и богат опит в телевизионнотехническата дейност. Освен с курса за Аудишън се забавлява и с ефектно осветление.


Антония Николова
Антония Николова има уникален артистичен поглед заради двете образования по "рекламен дизайн" и "инженерен дизайн", който спореля в курсовете по Ilustrator и InDesign.


Димитринка Вълкова
Димитринка Вълкова е магистър по икономика. Има дългогодишен опит като програмист, консултант и лектор за MS Excel и VBA.


Младен Георгиев
Завършил Технически Университет – София, инж. Младен Георгиев има над 10 години стаж, като конструктор в областта на машиностроенето.


Еди Черчеланов
Започнал да изучава Inventor за развлечение, което се превърнало в страст към съвременното машиностроене.


Илия Маринов
Илия Маринов е инженер, който практикува повече от 15 години професията си. Винаги е както ефективен в работата си, така и обоснован в теоретично отношение.


Георги Василев
Георги Василев има дългогодишен опит в аудио обработката и се бори за благозвучие, а Adobe Audition е сред любимите му инструменти за целта.


Неделчо Ганчовски
Инж. Неделчо Ганчовски е строителен конструктор с над 15 г. стаж в проектирането на АЕЦ, ТЕЦ, промишлени, жилищни и обществени сгради. Автор е на десетки проекти в България и в страни от Европа и Африка по различни норми и стандарти, включително и Еврокод.


КОНТАКТ С НАС
ИЗБЕРЕТЕ СОФТУЕРИТЕ С КОИТО РАБОТИТЕ


© 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.