Септември не е само за учениците!

“Все още уча.“ – Микеланджело, на 87 години

Ако сте отделили дори малко време за уроци в “Аула” през лятото, то вероятно знаете за кампанията ни “Спечели лятото!” В нея раздадохме награди на тези, които използват отпускарските месеци за своето развитие.

Най-голямата награда за нас беше това колко от вас приеха лятното ни предизвикателство: общо 793 участници, които изгледаха 92 823 урока!

Затова през септември искаме да дадем по-добра възможност за тези, които искат да продължат обучението си в “Аула” с още курсове.

Свикнали сме септември да е насочен към учениците, но всъщност днес ученето продължава през целия живот. Затова до края на септември можете да заявите “Продължавам да уча!” и да започнете следващия си курс в Аула на специална цена.

  • За най-голяма свобода ви препоръчваме Аула Абонамент. Той ви дава достъп до всички над 40 курса в нашата платформа. До края на септември сме намалили цената на абонамента от досегашните 299 лв. на 249 лв. 
  • Допълнително, можете да използвате намаления и за всеки единичен курс, който искате да запишете – просто влезте в профила си, за да видите всички отстъпки!

Ако вярваш, че ученето никога не спира, сега е моментът да влезнеш в Аула и да инвестираш в своето израстване!

Последвай ни във Facebook и Instagram, за да не изпуснеш нито една възможност за развитие!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *