Победителят в лятната кампания „Спечели лятото 2022“ и финални резултати

За поредна година в Аула провеждаме предизвикателството „Спечели лятото“. Неговата цел е да мотивираме колкото се може повече хора да развиват компютърните си умения през сезон, който често използваме като оправдание да не правим нищо. С настъпване на лятото много хора отлагат своите амбиции да се развиват и се отдават на заслужена почивка, в което няма нищо лошо. Но ние в Аула вярваме, че всеки може да постигне прогрес дори с минимални ежедневни усилия. Това може да са 10 минути, в които да изгледаш един урок или да посветиш на нещо, в което искаш да си по-добър. Превръщайки тези 10 минути в навик, неусетно ще стигнеш там, където искаш да бъдете.

Затова смятаме, че лятото е най-подходящото време за усъвършенстване, а резултатите от лятната ни кампания само потвърждават тази теза:

  • Включиха се общо 766 участници;
  • Заедно, те изгледаха близо 98 849 урока;
  • Това са повече от 691 943 минути, отделени за вашето развитие!

А, за да мотивираме допълнително нашите участници решихме да подарим електронен четец Kindle и таблет iPad. Също така всяка седмица подарявахме едномесечен Аула Абонамент на човека, изгледал най-много уроци в Аула.

Томболата за първата награда проведохме в началото на август месец и късметлията, когото изтеглихме се казва Айхан Ахмед!

На 01.09. изтеглихме и победителя на голямата награда – таблет iPad, с което лятното предизвикателство в Аула приключи. Името на късметлийката е …

Александра Георгиева – честито!

Томболата се проведе на морето, както подобава да приключи една лятна кампания.

Ето и видео от тегленето:

Надяваме се, че мотивацията ти за развитие и себеусъвършенстване ще остане висока и след края на лятото. Както и че новопридобитите знания и умения ще ти помогнат да работиш по-ефективно и уверено. Но, ако все пак ти е необходимо вдъхновение – то виж следните полезни ресурси в Аула:

Последвайте ни във Facebook и Instagram и следи за нови предизвикателства и възможности за развитие в Аула!

Регистрирайте се в Aula.bg и започнете още днес!

2 thoughts to “Победителят в лятната кампания „Спечели лятото 2022“ и финални резултати”

  1. Честита да е наградата на Александра.
    Успехи и сполука със знанията, които е усвоила от АУЛА.
    На преподавателите огромна БЛАГОДАРНОСТ, затова, че не пестите от знанията си, които предавате на нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *