Всеки месец крипто награди (NFT) за най-активните във форума на Аула

Нашето предизвикателство към вас продължава!

В началото на октомври месец организирахме игра в Аула – 10-те участници с най-много и най-качествени отговора във форума получиха NFT награди. Това, от своя страна, целеше да го превърне в още по-полезен инструмент за разрешаването на вашите казуси. Виж кои са първите печеливши в играта тук.

И…успяхме! Затова решихме да направим играта регулярна!

Форумът на Аула е място, където обучаващите се задават въпроси и други участници им отговарят.

В него е пълно със споделен опит и ценен ноу-хау. Към момента има 14,082 въпроса и 40,787 отговора и въпреки това все още има доста хора, които не ползват форума.

Затова целта ни е чрез игра да мотивираме хората да изпробват форума, като същевременно си помагат взаимно и … получават награди.

Включи се и ти! Предизвикателството стартира наново в началото на всеки месец. Можеш да помагаш на хората да намират отговори на своите въпроси и същевременно да печелиш от това.

Oбобщение на играта

Период: от 1-во число до края на всеки месец се стартита нова класация.

Награди: NFT награди + допълнителни точки, които могат да послужат за допълнителен достъп, удостоверение, максимални отстъпки и др.

Класацияhttps://aula.bg/site/topforum (Актуализира се в реално време)

Изчисление на точки за класацията: Брой отговори, които са избрани от задалите въпроса като “избран отговор” или са харесани от други потребители.

Ето как да се включиш още днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.