Печелившите в iPad томболата на „Аула“

15 декември 2015г. е страхотен ден, защото някой успя да спечели страхотен подарък от „Аула“ – таблет iPad Mini точно преди коледните празници!

Ние, от учебен център „АУЛА“, създадохме томболата, която се проведе в рамките на повече от 2 месеца между 5 октомври и 14 декември 2015г. включително. За този период от време мотивирахме нашите нови и стари потребители да гледат повече уроци и да трупат нови знания чрез онлайн обученията ни.

Добрата новина е, че абсолютно всеки, който се включи в томболата, е печеливш! Защото всеки един изгледан урок донесе на нашите участници много забавление, нови знания и умения, а също така и самочувствие. Защото нашата мисия е да мотивираме хората да се развиват и самоусъвършенстват.

Решихме да наградим най-ученолюбивите АУЛА потребители, като всеки имаше възможност да се включи в томболата и да участва. Както бяхме обявили условията за участие в томболата – с поне 10 изгледани урока (без значение дали са от безплатните или от платените), се участва за наградата ни – таблет iPad mini. Другата добра новина е, че предварително бяхме заявили, че ще подарим iPad mini 3, но в последствие излезна по-нова версия и решихме да зарадваме печелившия с последен модел чисто нов таблет на Apple – iPad mini 4!

Още една добра новина е, че в деня на томболата решихме да дадем и допълнителни утешителни награди още трима участници в томболата. Те печелят награда от нас – безплатен онлайн курс по избор от АУЛА, за да продължават да трупат нови знания!

Много се зарадвахме от големия интерес, който предизвика нашата томбола. Регистрираните участници са 1 491, като всеки от тях е гледал поне по 10 урока, а много от потребителите ни са станали истински „експерти“, напредвайки шеметно в гледането и ученето на нови неща в aula.bg

Искрено благодарим на всички, които се включиха в томболата! Всеки участник е спечелил своята награда под формата на нови знания! А най-големите късметлии успяхме да ги изтеглим от купата с хиляди малки листчета, за да получат заслужените си награди.

Ето това са хората, които изтеглихме:

  • Големият победител е Михаела М. с номер 15078 и последни две цифри от телефона (04), която печели наградата ни Apple iPad mini 4! Поздравяваме я искрено и й пожелаваме много здраве, успехи и да си гледа все повече уроци от АУЛА на новия си таблет! 🙂iPad1
  • Тримата късметлии, които ще получат подарък онлайн курс по избор, са:
  1. Пламен с номер 46963 и последни три цифри от телефона (449);
  2. Jana с номер 74882 и последни три цифри от телефона (040);
  3. Гергана Р. с номер 106886 и последни три цифри от телефона (636);

iPad1 iPad1 iPad1

Още веднъж – честито на печелившите! Желаем им здраве, щастие, късмет и много успехи! Да си ползват с удоволствие наградите! 🙂

Също така, отново много благодарим на всички останали потребители, които се включиха в надпреварата и дадоха най-доброто от себе си. Радваме се, че всеки постигна своя личен успех. Самото състезание е преживяване, което наистина си заслужава!

Пожелаваме на всички „Аула“ потребители да са живи и здрави! Весели и светли коледни и новогодишни празници! Бъдете щастливи и инестирайте в по-доброто си бъдеще! Екипът на „АУЛА“ наистина се гордее с ученолюбивите си курсисти. 🙂

Ако искате да изгледате самото теглене на наградите, можете да го видите ето тук:

https://www.youtube.com/watch?v=9YYMVxmlFVk

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *