Споделяне на големи файлове. DOX.BG и WeTransfer.com

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Тест за преминаване към следващия урок

 
Какво е ограничението за размер на файлове към безплатните версии на DOX.bg и WeTransfer.com?
100 MB
1 GB
2 GB
15 GB
 
DOX.bg e по - бърз за споделяне на:
Файлове в България
Малки файлове
Много на брой файлове
Документи

Въпроси и отговори

 • Как да направя така ,че да мога да ползвам клавишните комбинации в ARCHICAD 21 в опцията Move за да не влизам всеки път в подменюто.

  димитър атанасов писков:

  Привет,абонат съм на Вашите програми и ползвам ARCHICAD-64 21 - при чертане не мога да ползвам клавишните комбинации за преместване в Move - Ctrl+D и всички останали , а се налага да се влиза постоянно в подменюто на Move и да се избира желаната комбинация - забавя се много работата. Моля за съвет /помощ. Предварително благодаря Д.Писков

  Dobrina Pecheva:

  Здравейте! Клавиатурните преки пътища на Archicad нямат нищо общо с тези в Windows. За да промените клавишните комбинации в Archicad, навигирайте до Options > Work Environment > Keyboard Shortcuts . Повече информация тук:

  https://helpcenter.graphisoft.com/knowledgebase/25599/

  Ако искате да промените зададените по подразбиране клавиатурни комбинации в windows, да настроите още допълнителни и т.н., трябва да инсталирате външен софтуер, т.нар. hot keys - има различни варианти из мрежата. Това обаче може да доведе до нестабилност на системата в някои случаи. Windows има сет от предефинирани команди и няма вградена възможност за добавяне на нови от самата ОС. При повечето от програмите, които използват клавиатурни комбинации, те се настройват от самата програма. Предполагам, че и Archicad е така.

  Поздрави, Добрина