Ранг 3
FREE

Alessia

Присъединил се: декември 2014
					
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 0 дни
Аула точки

3415

 
Постижения

34

за седмица 0
Изгледани уроци

147

за седмица 0
Харесани отговора

13

за седмица 0
Общо отговора

8

за седмица 0
Въпроса

3

за седмица 0
Последвани

2

 

Интереси

Фотошоп Fastweb Photoshop Фотография Уеб дизайн Графика MS Word InDesign Lightroom Fireworks

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер
6
Adobe Photoshop

Записани курсове


Завършени обучения

PDF удостоверения могат да се се свалят от лични настройки и документи.

Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Научихте 120 урока!
Обучение под пара :)
Страхотна екипна работа
Записан втори курс!
Научихте 100 урока!
Потенциал!
Продължаваме напред
Научихте 80 урока!
Най-мощното оръжие
Добра екипна работа
Здрав напредък
Научихте 40 урока!
Имейл новини. Ниво 3
Благодарност
Имейл новини. Ниво 2
Пет влизания за една седмица!
Три влизания за една седмица
Добър приятел
Който дава живот на ума и знанието, той не умира
Научихте 20 урока!
Стабилен напредък
Доказани знания
Научихте десет урока!
Който се учи, той ще сполучи
Напредък
Научихте пет урока!
Напред, напред, напред
Първи стъпки
Добро начало
Връзка с Facebook
Профил със снимка
Имейл новини. Ниво 1

Последни форум дискусии

![](https://upload.aula.bg/screenshot246ef5e-24bb809a5.jpg) Почти прилича. Хубаво е клавишните комбинации да ни ги казвате или поне да ги изписвате. Знам, че все някъде назад в уроците ги има, но се забравят.
Точно от четвъртата минута се изгубих. Някои неща ги правите прекалено бързо и едвам успявам да видя какво точно става. Знам, че курса е за малко по-напреднали, ама все пак е за учащи се. На места се връщам по пет пъти за видя какво точно трябва да се направи.
За темата по-горе ще отговоря от страната на клиент. Знаете ли колко пъти ми се е случвало да поръчаме дизайн, банер или лого и да получим нещо страшно разочароващо. Да разбера, че дизайнера даже не се е запознал каква точно е услугата, която предлагаме и какви са целевите ни клиенти или цветовете ни. Последния път ни поискаха 200лв. за банер. Съгласна съм да ги дам, но как да се доверя, че ще получа нещо качествено от добър дизайнер. Знаете, че дизайнерите обикновено са към някоя фирма с която работиш. Дали към сайта който си правиш или към рекламната агенция и така. Даже и първия път да ти е направено нещо добро, при втората поръчка се чудиш какво става и защо е този калпав дизайн, ами изведнъж разбираш, че предишния дизайнер е напуснал и имат друг. Греда. Просто давам парите и насляпо получавам нещо. И то ги давам независимо дали ще ми хареса или не. Поне да даваха някакъв примерен вариант. Според мен, ако един дизайнер е добър би трябвало да прати нещо примерно. -Ето аз ви предлагам това, ако ви харесва си го поръчайте, ако не здраве да е. Вярвам, че в повечето случаи ще бъде купен дизайна, банера или логото. Затова и в последно време си ги правя сама нещата. Грозни, хубави, каквито такива, поне не давам грешни пари за тях. И то не е от пестене на пари, а от недоверие.
Супер, много съм щастлива от този урок. Спестява мнооогоо работа. Не знаех, че има такава опция. Ето и първия ми опит. ![](https://upload.aula.bg/screenshot3db525b-10a0755ad.jpg)
Моя вариант на задачата ![](https://upload.aula.bg/screenshot1826c8d-14e74d938.jpg)
Здравейте! Копирам картинка от интернет PNG формат. Давам new във фотошоп, след това Ctr +V и фона на картинката ми става черен. Как да оправя това? Искам да остане без фон или поне да е бял.