Ранг 4
FREE

Miroslava Camburova

Присъединил се: декември 2014
					
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 0 дни
Аула точки

11360

 
Постижения

52

за седмица 0
Изгледани уроци

886

за седмица 0
Харесани отговора

35

за седмица 0
Общо отговора

7

за седмица 0
Въпроса

1

за седмица 0
Последвани

7

 

Интереси

Photoshop Microsoft Excel MS PowerPoint 3D Моделиране Тайните на Excel Project Estimator

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер
28
Wordpress

Записани курсове

Изключително доволна съм към момента от всичко научено от Вас. Надминахте очакванията ми!

Завършени обучения

PDF удостоверения могат да се се свалят от лични настройки и документи.

Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Споделящ знанията си
Записани осем курса!
Страхотна екипна работа
Богатството на образованието
Добра екипна работа
Научихте 200 урока!
Непрекъснато израстване
Образованието е ключът
Научихте 150 урока!
Инвестиция в знания
Незаменим приятел
Обучение под пара :)
Научихте 120 урока!
Потенциал!
Нощна птица!
Научихте 100 урока!
Най-интересното знание
Продължаваме напред
Научихте 80 урока!
Записан втори курс!
Записани три курса!
Записани четири курса!
Имейл новини. Ниво 3
Най-мощното оръжие
Попълнено мнение за един курс
Здрав напредък
Научихте 40 урока!
Имейл новини. Ниво 2
Който дава живот на ума и знанието, той не умира
Научихте 20 урока!
Пет влизания за една седмица!
Стабилен напредък
Благодарност
Връзка с Facebook
Профил със снимка
Доказани знания
Научихте десет урока!
Много добър приятел
Чудесен приятел
Добър приятел
Имейл новини. Ниво 1
Който се учи, той ще сполучи
Напредък
Научихте пет урока!
Първи стъпки
Добро начало
Три влизания за една седмица
Напред, напред, напред

Последни форум дискусии

Потребителското име admin, което също е по подразбиране и е едно и също за всички инсталации на системата, може да бъде променено. Промяната можете да извършите, чрез достъп до phpMyAdmin, през контролния панел. След като достъпите phpMyAdmin може да изпълните sql заявка за подмяна на потребителя admin с потребител siteadmin, в таблицата wp_users, в базата данни: update wp_users set user_login='siteadmin' where user_login='admin';", май че така се правеше
Страхотен курс, много полезен лично за мен, тъй-като има какво да науча, което не знам. Страхотни сте!
Принципно да се смени домейна на даден сайт изисква известно количество работа. Ако не извършите процедурата правилно, също така рискувате да изгубите посетители и трафик. Затова Ви препоръчвам да избирате разумно домейните си още от самото начало. Архивиране на изходния сайт.За Ваша собствена сигурност, винаги архивирайте редовно сайта си, особено когато правите сериозни промени по него. Това ще Ви позволи да го възстановите, ако стане гаф. За целта можете да ползвате безплатно разширение от типа BackWPup. Същинското прехвърляне на сайта ръчно – препоръчвам Ви да ползвате безплатния скрипт WordPress Search and Replace Tool Често добри резултати дава и едно безплатно разширение – Duplicator. Настройка на Google Webmaster Tools-Влезте в Google Webmaster Tools и изберете изходния сайт. Отидете на Конфигурация>Промяна на адреса и извършете съответната настройка. Промяна на вътрешните линкове-Проверете дали вътрешните линкове в сайта са сменени и ги настройте към новия домейн, ако това не е така. Също така проверете дали адресите на картинките са правилни и дали сайтът не ползва картинки от стария домейн. Направете нужните промени. Смяна на линковете към сайта-Сменете външните линкове от други сайтове, така че да водят до новия Ви домейн. Това ще е възможно само донякъде. Препоръчително е да го направите особено за по-важните Ви линкове, т.е. тези от сайтове с висок PR-рейтинг За съжаление, няма автоматичен начин, по който може да стане прехвърлянето на даден сайт от един хостинг акаунт в друг. За да може да се премести сайта, е необходимо да се свалят файловете, базите данни и цялата информация от хостинг акаунт1, след което да се качат в другия хостинг акаунт2. Изпращам Ви две примерни указания на : https://help.superhosting.bg/move-site-to-new-account.html https://help.superhosting.bg/move-to-superhosting.html https://host.bg/bg/info/kakvo-e-transfer-na-domein/ https://host.bg/bg/info/kak-da-transferiram-domeina-si-pri-hostbg/
Много добре е направен модула, показани са доста от възможностите на EXСEL. Все пак тя е в основата на доста счетоводни, финансови и други програми. Имам една препоръка, давайте повече примери от финансова гледна точка, защото тази задача с изкопа е хубава, но е доста инжинерна, тук едвали всички са инжинери. На мен лично ми е по- интересно задачи свързани с бюджет, финансов анализ и тн.т. Успех!
Благодаря Ви, инж. Цукев, за проведения курс. За мен беше изключително полезен. Впечатляващо е как обърнахте внимание едновременно на базови и на специфични функции на програмата, как надградихте обикновеното представяне на софтуерен продукт с принципи за качествено презентиране по принцип. Курсът определено създава усещане, че целта Ви е била да може да се случи реално, качествено представяне на информация и че програмата е просто средството, което не би трябвало да е пречка, а точно обратното. Не на последно място информацията на втори план, хуморът на задачите за самостоятелна работа, съветите за проверка на техническата възможност за случване на нещата, направиха този курс любопитен, забавен и пълноценен. Открих, че досега съм правила много неща по изключително сложен начин, тежък както за възприемане, така и за представяне и с нетърпение започвам следващата си презентация :)))  
БРАВО!