Ранг 5
АБОНАТ

Tonislav Zhoevski

Присъединил се: януари 2022
					
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 1 дни
Аула точки

17695

 
Постижения

49

за седмица 0
Изгледани уроци

994

за седмица 0
Харесани отговора

0

за седмица 0
Общо отговора

3

за седмица 0
Въпроса

4

за седмица 0
Последвани

2

 

Интереси

Microsoft Excel Тайните на Excel

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер

Записани курсове


Завършени обучения

PDF удостоверения могат да се се свалят от лични настройки и документи.

Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Профил със снимка
Експерт!
Професионалист!
Напомняне (Ден 14)
Учи от другите(Ден 9)
Изключения (Ден 8)
Не пропускай днес (Ден 7)
Залепване към навик :) (Ден 4)
Приятел за учене :) (Ден 3)
Участие в предизвикателство! (Ден 1)
Добра екипна работа
Благодарност
Чудесен приятел
Много добър приятел
Добър приятел
Потенциал!
Записани осем курса!
Богатството на образованието
Записани седем курса!
Записани шест курса!
Непрекъснато израстване
Образованието е ключът
Инвестиция в знания
Пет влизания за една седмица!
Обучение под пара :)
Записани три курса!
Записан втори курс!
Нощна птица!
Продължаваме напред
Добро утро!
Най-интересното знание
Три влизания за една седмица
Най-мощното оръжие
Който дава живот на ума и знанието, той не умира
Здрав напредък
Доказани знания
Напредък
Стабилен напредък
Имейл новини. Ниво 3
Имейл новини. Ниво 2
Имейл новини. Ниво 1
Който се учи, той ще сполучи
Напред, напред, напред
Първи стъпки

Последни форум дискусии

Здравейте, както според това, което Ви съветват насоките в софтуера, така и според казаното тук https://www.imagely.com/docs/known-uploading-errors/ би следвало да се свържете с хостинг доставчика си. Смятам, че като им обясните детайлно с назоваване на плъгина и формата на изображенията, ще бъдете правилно консултирани. От помощ би било също,ако вземете предвид останалите плъгини, които сте инсталирали, в случай, че са несъвместими с този за галерията. Успех и поздрави!
Здравейте! Най-добрият ход, който можете да предприемете, е да осъществите контакт с предприемача и/или институцията, които управляват финансите Ви. Високо значение има пътят на парите Ви, когато извършвате по-маневрени движения с тях. Всеки "играч" в сферата на финансите предлага алтернативен контакт за връзка. Можете да достъпите лице за консултация не само по телефон, но и чрез имейл. Доста от тях вече работят с кол-центрове на много езици. Поинтересувайте се първо за възможностите за връзка и след това напористо поставете въпросите си възможно най-конкретно. Това е начина да си изградите ясна представа за това, какво Ви очаква при движение на финансите Ви. Документациите са обширни и по принцип ни уведомяват по имейл , когато има промени, но рядко се чете в дълбочина. Нормално е човек да има въпроси относно това и всеки посредник изгражда бизнес отношенията си с различните банки от различните държави по различен начин. По въпроса с управлението на личните финанси бих искал да отбележа, че темата може да бъде не просто сериозна, а изключително дълбока. Прекрасно е, че г-н Павлов задава неуморно въпроси в курса, защото така се ограмотяваме и всички останали и се забелязва и чуждото мнение от дискуса. Бих споделил опит относно боравенето с личните финанси посредством интернет, с цел да помогне на когото и да било, ако има нужда. Наблюдават се основно три вида платежни системи и и способи освен тези в брой: 1. Банкови сметки и разплащания с тях >>> високо ниво сигурност, ниско ниво гъвкавост. Банки 2. Платежни посредници,приложение,системи, които се обвързват с ваша банкова сметка >>> високо и средно ниво сигурност( според компанията ), средно ниво гъвкавост. WesternUnion, MoneyGram, PayPal, Klarna, Revoliut, Wise( TransferWise ) 3. Крипто-портфейли и борси >>> НЕЯСНО ниво сигурност( поради все още ниската грамотност на нас потребителите ), високо ниво гъвкавост. Не би било коректно разбира се, да се изчерпат определенията само с тези си описания. Тук внимание е добре да обърнем на обратната пропорционалност на критериите сигурност и гъвкавост. От курса става ясно, че средствата ни могат да бъдат добре контролирани при подходящото образование по темата. За това съм на мнение, че курса е много труден за провеждане, ако цели да удовлетвори пълноценно любопитството на по-голяма общност - от една страна е нужна висока компютърна грамотност за повече увереност , а от друга страна актуална информираност относно платежните положения и системи. Труден фокус, но необходим и не невъзможен. Имайте предвид, че колкото са вариантите за управление на финанси чрез интернет, толкова са и измамниците, които очакват да се възползват поради ниската ни осведоменост относно методите за разплащане. Така, че питайте и ровете в материята. Поздрави!
Здравейте, Когато отворите съответния файл със записания макрос, използвайте Alt+F11 за да отворите прозореца с директорията на записания макрос. След това се вгледайте в последните команди, които сте задали и от там търсете решението. Разбира се при отворен този вече втори прозорец, е възможно чрез последователно натискане на F8(Fn+F8 за редица лаптопи) да проследим стъпка по стъпка командите от макроса(оцветяват се редовете от кода в жълто един след друг по подразбиране). Поздрави!