Ранг 6
FREE

Ирина Миланова

Присъединил се: октомври 2021
					
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 0 дни
Аула точки

49652

 
Постижения

60

за седмица 0
Изгледани уроци

474

за седмица 0
Харесани отговора

7

за седмица 0
Общо отговора

8

за седмица 0
Въпроса

4

за седмица 0
Последвани

0

 

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер

Записани курсове

Много полезен курс, гледам уроците с интерес, дори и в началните уроци намерих неща, които не знаех. Видеата са увлекателни и поднесени на достъпен език и с много практични примери. В самите коменрати под уроците пък допълнително има много полезна информация. Не ми допада обаче, че много често в коментарите след уроците се обсъждат теми, които не касаят конкретния урок, обсъждат се съвсем различни и доста по-сложни неща от темата на самото видео. Дори понякога като отговор на зададен въпрос се задава друг, нямащ връзка нито с темата на урока, нито с тази на въпроса, под който се пише. Бих се радвала, ако има модератор на форума, който да следи за спазването на логическата последователност на темите. Така ще бъде много по-подредено и полезно за всички.
Много интересен и полезен курс. Най-доброто от години проучвания и опит взети наготово и поднесени кратко, точно и ясно. Поздравления!
Много благодаря за този курс. Много нови идеи и ценни съвети научих от него. Рано е да кажа, че съм ги приложила, но се старая. Адмирации за синтезирането на толкова знания и споделянето им с нас!
Благодаря на лектора и на целия екип за интересния курс! Научих много нови функционалности. Много ми допадна практическата насоченост на уроците, с лесни и достъпни примери, така лесно схващаш основните принципи и области на приложения. По-трудното тепърва предстои - доста практика, за да се затвърдят новите знания и да се изградят полезни навици. Имам забележка само към слабия звук на някои клипове.
Курсът ни дава много полезни насоки, ако искаме да работим по-ефентивно. Абсолютно задължително е да се анализират и автоматизират дейностите, които ни „хабят“ менталната енергия, така се освобождава ресурс за по-полезни неща и постоянно усъвършенстване.
Добре обяснена, достъпно и разбираемо представена информация. Перфектен за начинаещи.
Отново професионализъм на макс, великолепен курс! Лекциите са добре структурирани и леко поднесени. Всеки би намерил нещо ново и полезно, което да приложи в ежедневието си. Препоръчвам!
Интересен и много полезен курс, информацията е синтезирана и поднесена професионално. Ежедневно работя с тази програма и с удоволстиве открих много много нови функционалности. Благодаря на лектора Добрина Печева!

Завършени обучения

PDF удостоверения могат да се се свалят от лични настройки и документи.

Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Имейл новини. Ниво 3
Имейл новини. Ниво 1
Имейл новини. Ниво 2
Предизвикателство "Време за развитие". Ниво 15
Предизвикателство "Време за развитие". Ниво 14
Предизвикателство "Време за развитие". Ниво 13
Предизвикателство "Време за развитие". Ниво 12
Предизвикателство "Време за развитие". Ниво 11
Предизвикателство "Време за развитие". Ниво 10
Предизвикателство "Време за развитие". Ниво 9
Предизвикателство "Време за развитие". Ниво 8
Предизвикателство "Време за развитие". Ниво 7
Предизвикателство "Време за развитие". Ниво 2
Предизвикателство "Време за развитие". Ниво 1
Предизвикателство "Време за развитие". Ниво 6
Предизвикателство "Време за развитие". Ниво 5
Предизвикателство "Време за развитие". Ниво 4
Предизвикателство "Време за развитие". Ниво 3
Една лицева опора :) (Ден 2)
Страхотна екипна работа
Попълнено мнение за два курса
Професионалист!
Богатството на образованието
Научихте 200 урока!
Непрекъснато израстване
Образованието е ключът
Научихте 150 урока!
Инвестиция в знания
Потенциал!
Научихте 120 урока!
Обучение под пара :)
Научихте 100 урока!
Продължаваме напред
Най-интересното знание
Научихте 80 урока!
Най-мощното оръжие
Нощна птица!
Здрав напредък
Научихте 40 урока!
Който дава живот на ума и знанието, той не умира
Три влизания за една седмица
Попълнено мнение за един курс
Добра екипна работа
Благодарност
Записан втори курс!
Записани три курса!
Записани осем курса!
Доказани знания
Научихте 20 урока!
Стабилен напредък
Пет влизания за една седмица!
Напредък
Научихте десет урока!
Който се учи, той ще сполучи
Научихте пет урока!
Напред, напред, напред
Първи стъпки
Добро начало

Последни форум дискусии

Малко опит... В по-предният видеоурк споменах за умишлено оставени дребни но неспешни задачки които върша ако нямам време да влизам в активната зона. Особенно ако има вероятност и да прекъсна на никое място. Доста често повечето неща които правя изискват да подредя след това – инструменти, дискове, папки в компютъра. За всяко от перманентните дейности, които върша аз поддържам едно място, където може и да не са подредени, но хаосът е само и единствено там. Обикновенно след като съм свършил работа не винаги ми е удобно да прибера всичко на мястото му (закъсан накрайник на кабел на уред който е по- добре да поправя преди да е станало спешно, дискове по които има да се правят обложки или да си опиша какво има в тях, папки в компютъра и съдържанието им). Но бъркотията и недоправиците са само там. И ако междувременно спешно затърся нещо и не е на нормалното за мен мястото – то е логично е да е именно там, особенно ако се сещам да е ползвано наскоро. Просто още не е разнесено на мястото му, но се знае къде може да е. Така от една стана оползотворявам времето през прекъсванията да ги поправя/доправя ако имат нужда и разнеса по местата им и винаги мога да прекъсна ако се наложи, от друга страна преглеждайки последното което съм правил още веднъж премислям дали не съм забравил за нещо в тая връзка. И всяко неприбрано нещо се оставя на това място с идеята дори и да забравя за него и задачата свързана с него, като започна да подреждам да попадне в ръцете ми и да ме напомни. За поддържането (особенно на информация) – за повечето неща си имам логика къде първо би ми хрумнало да ги търся и дори да не е точно обяснима за други хора, умишлено ги оставям там. И дори съвсем да забравя какво съм правил – обикновенно следвайки моята логика наистина попадам от пръв-втори опит на тях. Иначе индексирането им кое къде беше отнема усилия и ако все пак не го подредя обратно на местата им, усилията да знаем кое къде е пропадат.
Отварям скоба и за запетайките, както и за пълен и непълен член... :( Дребни неща, но правят голямо впечатление.