Какви приложения ще има към видео уроците на курса?

AutoCAD Формула 3D
3D Моделиране
CAD чертане
SolidWorks
SolidWorks

инж. Младенов, Освен файловете за отваряне и упражнения, ще има ли PDF като приложения скрийншот от урока?

Пропуснах да приложа снимката, за която споменах:

След като изгледах и вторият Модул, разбрах че към последните два Урока има приложени JPG. Очаквам да има и в другите Модули. Надявам се, че ще бъдат приложени и такива за индивидуални упражнения, различни от тези, приложени и свързани със съответния Урок.

Едно предложение, от курса AutoCAD 3D има обекти които може да се пробваш да ги направиш със Solidworks.Интересно е да се направи съпоставка.

Благодаря за подсещането инж. Кръстев?

Тъй като съм изгледал само и втори модул, а вероятно е да има и други участници до този етап, ще приложа JPG на 3D обекти от уроците в AutoCAD, за упражнения с инструментите на SolidWorks, с които се запознахме дотук. Всъщност, моята идея беше да моделирам с AutoCAD 3D машинни детайли и обекти от SolidWorks, като вероятно ще има много по-сложни /като предполагам, че за много от тях, AutoCAD 3D няма да може да се справи/.

Тук може би наруших авторски права, за което се извинявам, като се надявам, че това все пак е в рамките на Aula.bg.

В края на модулите има обобщаващи задачи към наученото. Те са свързани с нещата, които са правени във уроците. Приветствам желанието ви да се упражнявате самостоятелно и с други задачи. Така ще постигнете добър напредък. Тези модели са подходящи, а може да използвате и неща от вашата сфера. Така ще развиете индивидуален подход за решаване на специфични задачи.

Здравейте Кога ще се започне с анализирането

Съгласен съм с инж. Георгиев. Убудих се, че индивидуалният подход е много важен при решаването на задачи.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   
  love


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.