Коя екосистема избрахте? Защо?

Продуктивност Време за всичко

Apple, Microsoft, Google или нещо друго е вашият избор. Споделете кои са приложенията, които вие използвате.

И аз се спрях на Google. Преди често ползвах Google Drive и работи добре за мен, но наскоро преминах към iPhone и обмислях да ползвам тяхната версия. Алгоритъмът от видеото ми помогна да реша кое е по-подходящо. Остава да проверя дали лесно мога да интегрирам приложенията, които често ползвам на iPhone към Google.

Аз съм се спряла на Appel, ползвам MacBook и i Phone , но имам и няколко изключения.

Аз също използвам Google. Телефонт ми е андроид. Затова твърдо си оставам в Google.

Избрах Google, въпреки,че ползвам iPhone, но нямам Apple Pc

Аз съм се спряла на Apple, тъй като съм с IPhone и MacPro. За служебни цели обаче ползвам google drive, както и gmail.

Аз избрах екосистемата на Google, въпреки че съм с iPhone. Повече от 50 % от приложенията им ползвам, мисля, че ще ми е най-лесно да разуча и останалите.

Аз избирам Microsoft, защото имам инсталирана платена версия.

Здравейте,

От доста дълго време съм на Google - всичко на едно място. Смятам, че разполагат с доста функции и улеснения, за които на този етап не знам и не използвам. Очаквам с нетърпение да науча нещо "хитро" и практично, което да улесни ежедневието ми.

За сега водят Google и Apple, няма ли фенове на Microsoft? :)

И аз ползвам Google, и за сега оставам на него. Ползвам и хартиен планер и малко ми е разпиляно. Но нали затова сме се събрали, да "краднем" някои идеи за оптимизация. Благодаря!

И аз използвам Google и съм доволна.

Google + Adobe Creative Cloud

И аз използвам Google и съм доволна. Имам многогодишни (десетилетни) навици да си правя краткосрочни планове на хартия и не си струва да ги променям. Понякога използвам Google calendar - за повтарящи се дългосрочни ангажименти.

Google - най-лесно ми е за достъп от телефона и таблета. Разбира се и на компа.

За мен е екосистемата на Google. С нея се познаваме :). Ще се радвам да науча повече , за да постигна по-високо ниво на продуктивност. Знам, че съм на правилното място. Благодаря Ви. Не помня по какъв повод, но скоро ми се наложи да ползвам Microsoft, трудно.

Google, защото си плащам някаква такса, за повече пространство. Явно трябва да мигрирам файловете си от други екосистеми - примерно от One Drive.

Google естествено! И ако решиш да смениш Android с Aplle, нямаш проблеми.

Най добрата за мен е на Google

Избрах Google, защото на всичките ми устройства работя с него. Там мястото за съхранение ми е почти изчерпано, но планирам да премахна излишните файлове.

Apple отпада, защото няма подподящ софтуер за работата ми, свързан с тази платформа. Имам някои колебания между Microsoft и Google, които трябва да разреша предвид някои навици 1. От 18 години ползвам като пощенски клиент Thunderbird, но може би ще се наложи да го жертвам в името на интеграцията. 2. За бележки ползвам настолен бележник-календар. Много рядко дублирам с календара на телефона (Андроид). Чисто субективно записът на ръка създава усещането за по-голям контрол. 3. Имам служебен абонамент за MIcrosoft 365 Business Standart и този абонамент е най-силният ми аргумент срещу оставането в системата на Google, най-вече заради Excel. 4. Имам абонаменти и за pCloud, съответно ползвам активно pCloud drive и не ми се иска да се лишавам от него, но пък рискът от голяма каша е налице. Продължавам с мисленето...

Gooogle ...

Google- поради лична и служебна необходимост и Microsoft 365- предимно служебно.

Google, защото: - Ползвам Android и Linux - Плащам само за допълнително пространство в Drive - Екосистемата може да се ползва на всякакви устройства - за Windows компютър или Mac ти трябва само браузър, а мобилните приложения са налични за iPhone, предполагам и за Windows Mobile, ако някой изобщо използва още това нещо - Поради горното, Google екосистемата може да се пренася както върху Windows, така и върху Apple устройства, докато обратното далеч не е така

Според мен, ако служебните файлове са поверителни/ не работим за себе си, няма как да имаме една система за личните и служебните файлове и ангажименти.

Google, широко разпространен и включва много полезни инструменти

Използвам екосистема Google!

При мен е миш-маш от години, но си мисля, че все още владея хаоса. :) Повече от 15 години ползвам мейл клиент Thunderbird, OneNote на компютъра и на андроид телефона, а другите приложения са от Google. Може би съм малко параноик, но за сега не се доверявам на Мениджър на паролите на Гуги и използвам KeePass за PC и Андроид. Може да пожертвам някой софтуер стига да се убедя, в по-добрата интеграция в екосистемата на Google.

Използвам Google и съм доволна.

Използвам екосистемата Google:))

Даниел, миш-маш е често срещано, но целта ни тук е да го подредим. Тепърва ще работим в тази посока.

Моят избот е Google. Имам какво да науча, защото почти не използвам приложенията.

За служебни цели ползвам Майкрософт - имам платен абонамент за Офис 356, с включени всички (почти) приложения. Беше ми лесно да започна да работя с 365, защото от години ползвам доста от приложенията на Майкрософт. За мен най-голямата полза е OneDrive - беше ми омръзнало да копирам файлове, да разнасям дискове, флашки, да си пращам мейли с важни файлове ... Сега имам достъп до всичките си файлове навсякъде, където има интернет. Другото голямо предимство е Outlook - изградила съм си доста разклонена дървовидна структура на контактите, получавам писмата си директно в съответните подпапки и не губя време да търся нови или стари мейли с необходимата ми информация. Все още има настройки, които бих искала да направя, но понякога имам затруднения заради разликите между стандартния офис-пакет и офис 365. Надявам се от уроците в това предизвикателство да науча някои от по-дълбоко заровените трикове и настройки. За лични цели ползвам някаква компилация от Майкрософт и Гугъл. Но забелязвам тенденция към намаляване на работата с продуктите на Гугъл. Вероятно съм повлияна подсъзнателно от вече изградените навици в работата. Тъй като поста ми стана прекалено дълъг спирам до тук :)

Аз също използвам Google.Телефонът ми е Андроид.

Аз също използвам Google

не е ябълка трябва да избера

Милена, нормално е и в личен план да клониш повече към Майкрософт, щом го ползваш толкова акивно за служебни цели и вече си свикнала с настройки, интерфейс и дори вероятно си изградила навици за тях.

Няма едно решение, което е най-добро за всички :)

Аз много се двоумя между Google и Microsoft 365. Непрекъснато летя между едното и другото, но принципно по - голямата част от информацията ми е на Google. Microsoft 365 има много добри функции... В голяма дилема съм☺️

При мен везните клонят към Гугъл. позната и работеща, за мен, екосистема

след курса обърнах отново внимание на Adobe за дизайна и без Mikrosoft няма да стане. Домашни трябва да пиша с този браузер

външен диск за подсигуряване.


Вашият отговор

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
  • 20 безплатни урока
  • Трикове и тънкости за софтуера
  • Отговори на вашите въпроси
  • Регистрация