Може ли?

Трикове и тънкости при работа с Mac OS Mac OS Apple компютри

Здравейте, тази опция само за мак компютри ли е става ли с win компютри? Следващ въпрос това ком. в мрежата или може да става през и-нет например в командировка сме и искаме да си влезнем в компа в офиса да си вземем файл или нещо дистанционно да свършим?

Здравейте, Тази опция е само за Мак компютри и работи само в локалната мрежа. За отдалечено командване на компютър можете да използвате Remote Desktop програми (Team Viewer, AnyDesk и др.). Има много. Горните са безплатни за лично ползване и работят на компютри с всякакви операционни системи. Аз лично ползвам Chrome Remote Desktop. Той е безплатен, като единственото условие е двата компютъра да са логнати в Google Chrome с един и същ акаунт. Поздрави и успех.

Благодаря, аз ползвам програмите описани по - горе, но тъй като сега се запознавам с Мак и реших да попитам. Един познат ми каза, че като са в един акаунт на мак на стационарния комп и лаптопа, като е в комаднировка има всичко на лаптопа и не е ограниче от системата затова реших да пробвам с мак, но нямам възможност към момента за стационарен такъв комп. Успех и здраве!


Вашият отговор

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
  • 20 безплатни урока
  • Трикове и тънкости за софтуера
  • Отговори на вашите въпроси
  • Регистрация