Може ли да добавя от опит, че при пренасяне на информация е по-добре  да се копира вместо  да се изрязва. Много пъти ми се е случвало да губя информация при използване на Cut?

Microsoft Windows OS Компютърна грамотност Компютърна грамотност

Може ли да добавя от опит, че при пренасяне на информация е по-добре да се копира вместо да се изрязва. Много пъти ми се е случвало да губя информация при използване на Cut. Затова копирам и след това изтривам ненужното.

Здравей, Ирина.

Интересно допълнение.

Още по-интересно ми е при какви точно условия ти се е случва този проблем при Cut да се изгуби информация при теб.

Благодаря предварително, инж. Кръстев. Например: Прехвърляните файлове са pdf формат, при отваряне на прехвърления файл се виждат някакви непознати знаци и букви може би. Възможно ли е да се възстанови тази информация

По всяка вероятност причината е в качеството на флаш паметта или в нейното форматиране. Но в бързината грабваш най-близката флашка,, без да гледаш , cut и хоп информацията е загубена. От тази гледна точка, по-добрия вариант е да копираш и след като пренесеш информацията да изтриеш това ,което не ти е нужно. Вашето мнение ми е интересно да го чуя- при какви случаи може да се изгуби информация и как да се предпазим от това?

При свързване със Смартфон Huawei Mate 20 Lite с лаптопа ми, в долният десен ъгъл на екрана ми изписа "Докоснете за да изберете какво ще се случи с този диск". На десктопа ми показваше съобщението "Тази папка е празна". Телефона ми е в затварящо калъфче и не се виждаше веднага, че настройката му е била само за зареждане.При активиране на прехвърляне на снимки всичко е както в урока.Показа се Вътрешното хранилище.

Здравейте и моят телефон само се зарежда при включване в компютъра. Как да се свържа с компютъра , по какъв начин да го настроя

Здравейте, защо компютъра ми дава, че не разпознава устройството(телефона). Какво трябва да напарвя?

Здравейте, моят телефон е Redmi Андрод, но когато го прекача към лаптопа, ми изписва – This folder is empty.

Има най-често има три опции при свързване, които се предлагат от зеленото човече (смартфон с Андроид): само зареждане, прехвърляне на файлове и прехвърляне на медийни файлове. Това се появява в малко меню с радиобутони в редата на дисплея за тези опции, но също има и малка иконка горе на екрана в лентата за състояние със знака USB. Когато плъзнете надолу в бързото меню на ОС ще можете да влезете и при режима за свързването с компютъра. Понеже -- за съжаление -- от Андроид до Андроид има разлика, тези обяснения са само принципни за какво да се оглеждате по екрана.

Здравейте,искам да прехвърля снимки от телефона на компютъра,но последния път копирах една по една, след това избирам местоназначение и paste. Когато отворя папката някои снимки ги няма.

Курсът е уникален! Благодаря на всички!


Вашият отговор

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
  • 20 безплатни урока
  • Трикове и тънкости за софтуера
  • Отговори на вашите въпроси
  • Регистрация