Ранг 4
FREE

Irina Rupova

Присъединил се: юни 2016
					
Постоянство
бета

0

най-дълъг период: 0 дни
Аула точки

12855

 
Постижения

46

за седмица 0
Изгледани уроци

596

за седмица 0
Харесани отговора

36

за седмица 0
Общо отговора

27

за седмица 0
Въпроса

13

за седмица 0
Последвани

1

 

Интереси

Photoshop Фотография Microsoft Excel MS Word Microsoft 365 Тайните на Word Презентации Продуктивност Компютърна грамотност

Потвърдени умения

от харесани отговори разделени по софтуер
5
Microsoft Windows OS
6
Microsoft Excel
2
MS Word
1
MS PowerPoint

Записани курсове

Прекланям се пред всеотдайността и професионализма Ви. Всеки един въпрос получава отговор, макар че сигурно вече го има някъде.Това е личното Ви отношение, в което прозира уважение към всеки един индивид.Интересно как намирате време за всички-може би въпрос на организация.
курса е интересен и полезен, но ми е трудно, защото не съм изтеглила програмата. знаейки, че безплатния достъп е само един месец, трябва максимално да го разбера преди да изтегля програмата. Благодаря на всечки преподаватели на Аула, защото гледам доста от курсовете, в пробния период. Обичам да научавам нови неща. Благодаря!
За сега мога да кажа само , че е нещо съвсем различно от това, което аз съм вършила. Срам и позор! Пълно невежество! Това съм аз! Най -лошото е, че въпреки , че на теория вече знам някои неща на практика си работя по стария начин. Ще ми трябва повече време за да променя стереотипа.
Този курс е по-различен, интересен и много необходим за организацията на ежедневието. Как да достигнем максимума на възможностите си- това е интересен въпрос.
Много нови неща научавам и как по-бързо да свърша нещо, което преди ми е отнемало много повече време. Но в този курс нещо куца . Не всички работят на Уиндоус 10, а програмите които се представят са за тази програма. Например програмата за снимки фотос в уиндоус 10 няма как да се използва при 7-ца, където има фото вю.

Завършени обучения

PDF удостоверения могат да се се свалят от лични настройки и документи.

Постижения

В АУЛА винаги се стремим да подобрим начина на обучение и поради това въведохме точкова система с постижения.
Принципът на работа е съвсем прост - за определено действие в АУЛА (като преминати уроци, преминат тест, отговор на въпрос от друг колега) се получават точки и постижения. Така ще възнаграждаваме хората, които регулярно гледат уроците и помагат на другите в сайта.
Нощна птица!
Дай, за да получиш
Професионалист!
Потенциал!
Най-интересното знание
Който помага на другите, помага на себе си
Споделящ знанията си
Страхотна екипна работа
Записани осем курса!
Записани седем курса!
Богатството на образованието
Записани шест курса!
Непрекъснато израстване
Попълнено мнение за два курса
Записани пет курса!
Записани четири курса!
Записани три курса!
Записан втори курс!
Добра екипна работа
Попълнено мнение за един курс
Образованието е ключът
Благодарност
Инвестиция в знания
Имейл новини. Ниво 3
Обучение под пара :)
Продължаваме напред
Връзка с Facebook
Профил със снимка
Най-мощното оръжие
Имейл новини. Ниво 2
Здрав напредък
Който дава живот на ума и знанието, той не умира
Пет влизания за една седмица!
Имейл новини. Ниво 1
Добро утро!
Доказани знания
Стабилен напредък
Три влизания за една седмица
Който се учи, той ще сполучи
Напредък
Напред, напред, напред
Първи стъпки

Последни форум дискусии

Малко опит... В по-предният видеоурк споменах за умишлено оставени дребни но неспешни задачки които върша ако нямам време да влизам в активната зона. Особенно ако има вероятност и да прекъсна на никое място. Доста често повечето неща които правя изискват да подредя след това – инструменти, дискове, папки в компютъра. За всяко от перманентните дейности, които върша аз поддържам едно място, където може и да не са подредени, но хаосът е само и единствено там. Обикновенно след като съм свършил работа не винаги ми е удобно да прибера всичко на мястото му (закъсан накрайник на кабел на уред който е по- добре да поправя преди да е станало спешно, дискове по които има да се правят обложки или да си опиша какво има в тях, папки в компютъра и съдържанието им). Но бъркотията и недоправиците са само там. И ако междувременно спешно затърся нещо и не е на нормалното за мен мястото – то е логично е да е именно там, особенно ако се сещам да е ползвано наскоро. Просто още не е разнесено на мястото му, но се знае къде може да е. Така от една стана оползотворявам времето през прекъсванията да ги поправя/доправя ако имат нужда и разнеса по местата им и винаги мога да прекъсна ако се наложи, от друга страна преглеждайки последното което съм правил още веднъж премислям дали не съм забравил за нещо в тая връзка. И всяко неприбрано нещо се оставя на това място с идеята дори и да забравя за него и задачата свързана с него, като започна да подреждам да попадне в ръцете ми и да ме напомни. За поддържането (особенно на информация) – за повечето неща си имам логика къде първо би ми хрумнало да ги търся и дори да не е точно обяснима за други хора, умишлено ги оставям там. И дори съвсем да забравя какво съм правил – обикновенно следвайки моята логика наистина попадам от пръв-втори опит на тях. Иначе индексирането им кое къде беше отнема усилия и ако все пак не го подредя обратно на местата им, усилията да знаем кое къде е пропадат.
В момента , в който подредя всичко, не мога да намеря нищо. Иначе помня къде би могло да бъде. Когато няма нищо на бюрото се дразня, все едно че няма какво да върша. Според мен всеки има своя логика за нещата и трябва да си организира работата така, че да бъде най-продуктивен. Въпроса в днешно време е, дали искаме да сме продуктивни. Липсва мотивацията. Но, аз започвам да се отклонявам от темата.
В търсачката на компютъра изписвате самото разширение, например : doc и ви се показват всички файлове с това разширение, подредени хронологично. Съответно ще си откриете диапазона от дати , който ви интересува. Друг начин-в определена директория задавете опция за изглед на иконите, в която се съдържа подробно описание за произхода на файла. Там в падащото меню задавате конкретна дата, която ви интересува. Има опция за подреждане на файловете от днес в обратна посока до най-отдалечения във времето/най-стар/ файл или в обратна посока-от най-стария файл до днешния.
Основата на изображението /пирамида/ е правоъгълник, може би. Във всичко се съмнявай най-вече в очевидното
Това е отговора ми на първо четене - първосигнално - заблудена от цветовете. При второ четене ясно личи, че основата на основната фигура е правоъгълник, а на погледите отгоре е квадрат. Така че -няма верен отговор.