Може ли да споделя нещо?

MS Project Професионални навици за развитие Самоусъвършенстване Личностно развитие Мотивация Организация Полезни навици

Ето един поглед върху практиката на спане на нашите предци. Тук са описани от англоговорящи автори ( в превод), но и в нашият език са останали изрази като "първи сън" което ме кара да мисля, че може да се е практикувало и у нас. Без да противореча на казаното в курса мисля че може би има някаква биологично обоснована логика и в описаното. https://izbrannoe.com/news/eto-interesno/kak-poyavilsya-8-chasovoy-rezhim-sna-i-pochemu-nashi-predki-spali-po-dva-raza-za-noch/

Интересно. Защо пък не? Не е нужно да следваме наложените модели, а да се съобразяваме със собствения си биологичен часовник.

Много ми харесва този курс. Повечето от тези неща вече ги знам. Сега просто се потвърждават и от други. Толкова много истина има в тези неща. Лично аз съм ги изпитала върху себе си. Курса за мен е много полезен. Човек трябва от време на време да си припомня всичко това.

Попитали журналистите кака Пена, кръчмарката от горната махала на Наше село, как тъй на толкоз години изглежда така млада и красива. - Щот съм умна. - отговорила тя. - Чи как тъй? - попитали те. - Ми-и, кат съм гладна, пия уда. Ранъта я прудавам. С парите купувам крем. С крема са мажа да съм красива. - отговорила мъдро тя.

Иначе, курсът показва правилен път, който в забързаното ежедневие не се вижда.


Вашият отговор

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
  • 20 безплатни урока
  • Трикове и тънкости за софтуера
  • Отговори на вашите въпроси
  • Регистрация