Защо да не се ползва Discord?

Microsoft Windows OS
Трикове и тънкости с Windows 10

Препоръчвам ви една по-нова и бързо развиваща се програма Discord. Накратко, тя комбинира всички плюсове на skype и Teamspeak.

Здравей, Ивайло.

Интересно предложение!

Благодаря, че го сподели!

Да допълня темата с един линк:

Discordapp

към програмката.

И ако мога да те помоля, да споделиш наблюденията си от програмата, не съм я тествал, но ми е интересно чисто практично какво най-често използваш от нея.

Видях features - сите ѝ и наситина обединява всичко от Skype и teamspeak и съответно е free.

Програмата попринцип е създадена за игри, но това е един огромен ,,+ '' за хората работещи с тежки програми, защото е страшно лека. Интерфейса е доста интуитивен. Аз лично я използвам като пълен заместител на Skype и teamspeak. Много голямо удобство е употребата на канали (стай) в тях всеки, който има достъп, може да влиза и се получава групов разговор. Ест може да се провеждат и самостоятелни чатове и разговори както е в messenger. Разбира се има и опцията за сингхронизация с Facebook.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.