Романтика за двама в „Аула“

Всяка година датата 14 февруари поражда хиляди вълнения, размисли и трепети по един или друг повод. Някои предпочитат да празнуват Свети Валентин, други предпочитат Трифон Зарезан, а трети намират деня за напълно обикновен. И в това няма нищо лошо.

Макар да има мнения и на двата полюса по повод тази дата, ние от „Аула“ смятаме, че това е просто един чудесен повод да зарадваме човек, когато обичаме.

Искаме да ви подтикнем да отбележите 14 февруари по един по-интересен начин, като се откъснете от клишетата със скучните подаръци под формата на сърца, които създават „изкуствена“ романтика.

Нашата цел е да ви предложим една по-стойностна алтернатива, чрез която да засвидетелствате чувствата си към любим човек.

По повод празника предлагаме страхотно предложение!

opisanie_oferta

Как да се регистрирам?

  1. Попълнете формата, като запишете вашето име и имейл;
  2. Запишете и името и имейла на вторият човек;
  3. В допълнителното поле за коментар, запишете за кои курсове искате да получите отстъпка. Ако искате да се запишете за различни курсове, запишете срещу имейлите си съответните обучения;
  4. Може да изберете от всички курсове в Аула (отстъпката не важи за курсовете „Ценообразуване в строителството с Project Estimator“ и Абонаментната програма);
  5. Разбира се, може да се комбинирате и да изберете различни курсове спрямо вашите интереси;
  6. Срок за регистрация 19.02.2016г.

Форма за регистрация за кампанията Романтика за двама в „Аула“

(срок за регистрация 19.02.2016г.)

[contact-form-7 404 "Не е намерен"]

Ние ще получим вашата заявка и ще ви изпратим индивидуални линкове, чрез които ще се запишете за избраните от вас курсове.

При въпрси или проблеми с регистрацията пишете на maria@infosense.bg или на телефон 02/492-53-79

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.