Игра: Крипто награди (NFT) за отговори във форума на софтуерни въпроси

Биткойн тази година достигна в пика си 65,000$, но една още по-гореща тема в крипто средите е NFT – дигиталните активи.

Тук няма да обясняваме подробно какво е NFT, но си представете, че един художник рисува дигитална картина и я поставя в блокчейн като NFT. Всички могат да я гледат, но само един човек може да я притежава (и съответно да я продаде, ако желае). Това е базирано на блокчейн технология подобна на Биткоин, като тя защитава правата на собственика. Единствено собственика може да се разпорежда с дигиталния актив.

Ето как да спечелиш първото Аула NFT докато помагаш на другите

В Аула винаги сме обичали новите технологии и за това курсовете в Аула са за най-новите професионални софтуери. За това и наградите за следващата ни игра използват тази иновативна технология.

Октомври месец организираме игра в Аула – 10-те участника с най-много и най-качествени отговори ще получат NFT награди. За разлика от предходните подобни награди, веднъж наградено, върху NFT-то нямат власт дори и първоначалните му създателите, програмистите на мрежата или физическите собственици на сървърите върху, които мрежата работи.

Форумът на Аула е място, където обучаващите се задават въпроси и други участници им отговарят.

В него е пълно със споделен опит и ценен ноу-хау. Към момента има 14,082 въпроса и 40,787 отговора и въпреки това все още има доста хора, които не ползват форума.

За това целта ни е да направим игра, чрез която да мотивираме хората да изпробват форума, като същевременно си помагат взаимно и … получават награди.

Oбобщение на играта

Период: 01 до 31 октомври месец 2021г.

Награди: Номер 1 в класацията ще получи специална уникална NFT награда, рисувана от художник. Номер 2 до 10 в класацията ще получат редки NFT награди. (очаквайте скоро да представим и самите награди)

Класация: https://aula.bg/site/topforum (Актуализира се в реално време, финал на 31 октомври)

Изчисление на точки за класацията: Брой отговори, които са избрани от задалите въпроса като „избран отговор“ или са харесани от други потребители.

Ето как да се включиш още дне

Съгласно правилата за ползване, администраторите на Аула имат право да елиминират от състезанието спам, некачествени отговори или просто произволни коментари, които имат за цел да трупат активност без да придават стройност на дискусиите във форума.

3 thoughts to “Игра: Крипто награди (NFT) за отговори във форума на софтуерни въпроси”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.