Нов курс в Аула: Създавай и обработвай видеата си с Camtasia.

Видео форматът днес намира приложение в почти всяка една сфера на действие. Независимо дали правите видеа за YouTube, записвате обучения, създавате кратки реклами за вашите социални профили или просто искате да си направите ваш личен спомен, ще ви трябва подходящ инструмент. Camtasia е точно такъв, защото съчетава възможността за бърза и лесна видео обработка и предоставя голям набор от функции. Това го превръща в един удобен и мултифункционалне инструмент, който позволява да бъде използван дори от хора, без никакъв опит в създаването и редактирането на видео съдържание.

Също така Camtasia е един от най-добрите софтуери за записване на екран, като с него са записани голяма част от видеата с показване на екран в YouTube, както и 95% от уроците в Aula.bg.

Работен плот

Прочетете повече за Camtasia в предходната ни статия по темата: Camtasia. Какво е и за какво се използва?

Ето какво ще научите от новия курс в Аула „Тайните на Camtasia“:

  • Екранно записване и камера: Как да запишете, създадете, обработите и експортирате вашите собствени видеа, аудио записи от екрана и уеб-камерата си; как да използвате всички инструменти от лентата; как да записвате презентации и др.
  • Аудио настройки: как да обработвате аудиото за вашето видео; как да добавяте субтитри; как да експортирате записи и видео-файлове в .mp4 формат.
  • Ефекти: Как да използвате множеството аудио, видео и текстови ефекти, които значително ще подобрят визуализацията на вашето съдържание и ще улеснят възприемането на информацията; как да боравите с анимациите и др.
  • Редактиране на видео съдържание: Как да обработвате създадените от вас файлове под формата на видео-проект; как да използвате поясненията, така че да направите вашите видео уроци по-лесни за разбиране и проследяване от вашата аудитория; как да добавяте и обработвате обекти във вашия проект и др.
  • Курсорни ефекти: как да приложите тези ефекти във вашите екранни записи, за да направите курсора си по-видим. Ще бъдат разгледани 4 курсорни ефекта: Highlight, Magnify, Spotlight, Cursor smoothing.
  • Размери на “платното” и формати за експортиране: как да нагласите размера на вашето “платно”, в зависимост от нуждите и целите; как да използвате различните опции за съхранение и споделяне на вашето видео съдържание в различните платформи и др.

Виж какво още можеш да очакваш от курса:

Научи как да създаваш професионално изглеждащи видеа и презентации само с един софтуер. Ангажирай аудиторията си с релевантно, добре направено и интересно видео съдържание.

Започни още днес! Запиши се за курса „Тайните на Camtasia“ тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.