Най-важното умение за новата година [21-дневно предизвикателство]

Стартът на новата година винаги е изпълнен с ентусиазъм за поставяне на нови цели.

Проучванията обаче сочат, че само до две седмици 96% от тях вече са отпаднали.

Причината не е в това, че сте несериозни, непоследователни и непостоянни. Просто несъзнателно се опитвате да прескочите едно цяло стъпало от процеса – изграждането на навик за постигането на целта!

Навиците ни помагат да се придържаме към тези малки стъпки, които ще ни отведат към крайната цел.

Ние в Аула вярваме, че един от най-важните навици е навикът да научаваме нови неща. Умението да учим е актуално далеч след като получиш дипломата си. То ни позволява да се развиваме като професионалисти, да работим по ефективно – а дори и да останем млади по-дълго.

Какво е по-различното тази година?

Независимо какви цели си поставяте за тази година, ако първо започнете с изграждането на навици, успехът е по-близо. Затова продължаваме да провеждаме безплатното предизвикателство за създаване на навици “Успех по навик” в началото на всяка нова година!

В рамките на 21 дни ще ви изпращаме имейли, в които ще ви споделяме различни техники за изграждане на устойчиви навици и ще ви помогнем да ги приложите на практика като развиете навика си за учене с Аула.

В допълнение към това ще ви споделим някои мотивиращи истории за силата на навиците и ще можете да се включите в специална общност за подкрепа онлайн.

Техниките и съветите за изграждане на навици, които ще ви споделим, са изключително ценни и дори да ги познавате вече, то тяхното припомняне ще ви донесе само позитиви!

Тази година сме ви подготвили и няколко допълнителни изненади, които ще направят процеса на изграждане на избрания от вас навик още по-приятен и ефективен. 🙂

Това, което ще се изисква от вас е да отделяте само по 15 минути на ден, за да развиете своя нов навик. Всеки ден ще получавате нов съвет от нас по имейл, който ще надгражда предходния и ще затвърждава вашия нов навик, чието изпълнение ще става все по-лесно!

А, ако вече познавате тези съвети и сте участвали в миналите издания, то ви предизвикваме да приложите принципа „beginner’s mind“, което може да се преведе като „съзнание на начинаещ“. Идеята е да подходите отново с отворен ум и непредубеденост към концепциите за създаване на навици. По този начин ще откриете и приложите неща, които не сте успели предишния път 🙂

А, най-хубавото е, че идеите и триковете, които научите в “Успех по навик”, ще ви помогнат за по-лесно създаване на всеки следващ ваш навик – просто се върнете обратно и препрочетете идеите, когато имате нужда от тях!

Регистрация за групата за предизвикателството

Включете се сега в “Успех по навик” и започнете изграждането на успешни нови навици, които ще ви помогнат да реализирате целите си за 2024-та година и не само!

Регистрацията е напълно безплатна, а самото предизвикателство започваме на 15-ти януари.

Включете се в предизвикателството тук.

През изминалата година в предизвикателството се включиха над 3700 участници и ето какво ни споделиха някои от тях:

Благодаря за съветите. Прилагаме ги заедно с дъщеря ми, която е на 10г. Тя е моето другарче и се надявам, следвайки уроците, и двете да станем по-добри хора.

~ Мария Недялкова за предизвикателството “Успех по навик”

Въпреки че навикът, който изграждам, не е свързан с уроци от Аула, това че участвам в група много ми помага и досега нямам пропуснат ден. Разбира се, че гледам и уроци от Аула, които са чудесни и винаги има какво да се научи!

~ Мая Райкова за предизвикателството “Успех по навик”

Идеята за цитатите и принципите е страхотно попадение. Въпреки че много от тях са познати за мен, именно те ме вдъхновяват да следвам всеки ден този курс! Дори вече изпитвам съжаление, че скоро ще приключи!

~ Димитринка Вълкова за предизвикателството “Успех по навик”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *