Най-важното умение за новата година [21-дневно предизвикателство]

Стартът на новата година винаги е изпълнен с ентусиазъм за поставяне на нови цели. Проучванията обаче сочат, че само до две седмици 96% от поставилите си нови цели ги провалят. Много често причината е, че дори да очакваме с желание постигането на целта, нямаме навика да правим малки крачки към нея – да развиваме навици, които ще ни помогнат по пътя.

Ние в Аула вярваме, че един от най-важните навици е навикът да научаваме нови неща. Умението да учим е актуално далеч след като получиш дипломата си. То ни позволява да се развиваме като професионалисти, да работим по ефективно – а дори и да останем млади по-дълго.

Какво е по-различното тази година

Независимо какви цели си поставяте за тази година, ако първо започнете с изграждането на навици, успехът е по-близо. Затова в началото на годината разработихме специален безплатен курс за създаване на навици “Успех по навик”.

В рамките на 21 дни ще ви споделим различни техники за изграждане на навици – и ще ви помогнем да ги приложите на практика като развиете навика си за учене с Аула.

Можете да отделяте само по 15 минути на ден, за да развиете своя първи нов навик. Всеки ден ще получавате по един нов съвет за развитие на навици по имейл от нас. Приложението на всеки от тях ще ви отнеме съвсем малко, но всеки следващ ден ще затвърждава вашия нов навик и изпълнението му ще става все по-лесно.

А най-хубавото е, че идеите и триковете, които научите в “Успех по навик”, ще ви помогнат за по-лесно създаване на всеки следващ навик – просто се върнете обратно и препрочетете идеите, когато имате нужда от тях!

Регистрация за групата за предизвикателството

Включете се сега в “Успех по навик” и започнете изграждането на успешни нови навици! Регистрацията е напълно безплатна и е отворена до 18 януари.

Включете се в предизвикателството тук.

2 thoughts to “Най-важното умение за новата година [21-дневно предизвикателство]”

  1. Здравейте!
    Идеята за предизвикателството е страхотна и с голям ентусиазъм чакам всеки ден нов имейл от вас! Започнах по-късно и виждам, че в постижения не ми отбелязва от Ден 1, а от Ден 11, явно е предвидено всички да го стартират едновременно.

    1. Здравей, Деси,
      провери си в спам папките. Всички започваме от ден 1, дори да си се записала малко по-късно.
      Ако имаш проблем, пиши имейл на Мария и тя ще ти помогне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.