Ефективна екипна работа с Google Workspace [Интервю с Георги Държанлиев]

Поканихме Георги Държанлиев, за да си поговорим на тема, свързана с продуктивността на работното място и как да използваме съвременните технологии, за да се справим с различни предизвикателства.

Като съ-основател на организацията www.120000.bg, чиято основна цел е да стимулира прогреса като помага на други организации и предприемачи да повишат своите маркетинг и организационен капацитет и умения, Георги Държанлиев знае какво е нужно, за да се оптимизират процесите в един екип!

Освен това той е носител на грамота “Джон Атанасов – за проекти с голям обществен принос” и награден като TOYP (Десетте най-изявени млади личности на България) от JCI Bulgaria в категория “Бизнес, икономика и предприемачество” през 2015г.

В основата на нашия разговор са предизвикателствата пред съвременните екипи като:

  • лоша комуникация;
  • липса на колаборация;
  • загубена продуктивност.

И разглеждаме различните варианти за тяхното преодоляване.

Обсъждаме инструмента Google Workspace и как той може да бъде използван от съвременните екипи, за да бъдат по-ефективни и да пестят време. Разглеждаме и предимствата и недостатъци на Google Workspace в сравнение с Microsoft 365.

В разговора ни с Георги Държанлиев ще намериш много приложими съвети и тактики за създване на процеси и процедури за оптимизация, както и за цялостна организация на работата.

Не го пропускайте, за да научите как да оптимизирате работата във вашия екип като използвате съвременните технологии и инструменти, така че да работите по-бързо и да пестите време!

Виж интервюто тук:


Ако искаш да научиш всичко за инструмента Google Workspace, виж курса в Аула и се запиши за обучението:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.